Neyse anlatamıcam heralde...İyi günler...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen bunları yanlış yere yazmışsın benim arabam 94 corsa senin komforlu die aldığın kalas gibi olan ford araçlarından daha ii bide herkes bilir ford gruplarının üzeri benzin yakan aracıdır sana ford la mutluluklar adı bile kötü artık opelci değil sen bi (FORDÇUSUN)Slm Arkadaşlar ,
Yaklaşik 5 Yildir Kullandiğim Opel I Artik Birakiyorum.yerine Ford Focus Aliyorum.
şu Opel Astra Dizlerimi Mahvetmişti Hasta Etti Beni.dur Kalk Trafikte öyle çok Kullaniyordum Ki Dizlerimin Ağrisi Beni öldürüyordu.
Performans Cabasi Araba 1.viteste Bağriyor,gitmiyor,çok Yakiyor,devamli Ariza çikariyordu.
Koltuk Rahatliği Hiç De öyle çok Iyi Değildi.
Neyse Arkadaşlar Hepinizin Bu Dertleriin Birini Veya Bir çoğunu Yaşadiğinizi Biliyorum.
Hepinize Iyi Forumlar.
) bende aynen katılıyorum zevkler ve renkler tartışılmaz diyorsan başkatrafik ne alaka yau. focus alınca yol mu açılcak
aynen öyle teneke 307 ler falan ayrıca arabada şekil denilen iç bişey yok berbat bişeyClio,307 falan milyon milyon satıyo ama millet çekememezliktenmidir nedir teneke,yaramaz falan diyo..Onları alanın bi bildiği yok o zaman...
apollon76
Ford'un her modeli opelin her modelinden benzinli veya dizel farketmez daha çok yakar...Ayrıca Astrada arayıpta bulamadığın konforu Focus'tada çok fazla arama...
aynen öyle teneke 307 ler falan ayrıca arabada şekil denilen iç bişey yok berbat bişey