aslında sana 206 reno modüs felen daha iyi gider dizlerine ve yakıtına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence bu uyarını cnn yada daha büyük bir kanaldan yapki senin farkettiğini farkedemeyen binlerce milyonlarca insan boşyere şekil denilen hiçbirşey olmayan arabalardan almasın...Hem bide tenekedenmiş millet sac biliyodur Allah bilir onuda...Resmen insanlar kör olmuş dimi...Senin kalp gözün falanmı açık acaba o kadar insanın göremediğini görüyosun ? Bravo ne diyeyim...
5 YIL İÇERİSİNDE,2001,2003,2004 OPEL ASTRA KULLANDIM en son kulanladığım araba 166.000 km idi ve o arabayla bu yaz Fethiyeye tatile gittim geldim 2000 km yol yatım tık demedi ve şuanda 2007 opel ASTRA DİZEL kullanıyorum ,BİR KEZ OLSUN UYARI IŞIĞIM YANMADI 1000 LERCE KM VE UZUN YOL YAPTIM HİÇ YOLDA BIRAKMADI AMA HER 15.000 KM BAKIMINI YAPTIRDIM İYİ BAKTIM.
SÖZÜN ÖZÜ:
ONLARI YAZANLAR ARABA KULLANMAYI BİLMEYİPTE ŞÖFÖRÜM DİYE GEZENLER ARABAYA ÇAMUR ATIYOR....
Ben de bırakacağım ama opel beni bırakmıyor,
yanlız sormak istediğim bir iki şey var 5 senedir astra h kullanmadığına göre tekrar astra almış olmalısın ??
bir 2. konu focusun içini hiç inceledin mi ve hiç focusu kullandın mı?
bir de şöyle birşey vardı:
Umarım herkes bir gün beğendiği otomobillere binebilir.