Birileri Beyaz Sedan Mı Dedi??

Ynt: Birileri Beyaz Sedan Mı Dedi??

Hayırlı olsun.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Görüntü kalitesi düşük fotoğrafta bile güzel güle güle kullan kardeşim  ;)

teşekkürler :). görüntü kalitesi biraz değil bayağı düşük.fotograf makinem servisten cıkarsa eğer yeni fotoları daha net ve estetik çekilmiş olarak paylasacagim.şimdilik elimden bu geldi :D

hayırlı olsun Allah kaze bela vermesin. lakin benimde dikaktimi çekmeye başladı sedanlar daha yüksek gibi fluence gibi kalkık duruyor yay ile güzel olur  ;D

hayırlı uğurlu olsun.ALLAH utandırmasın. bir şey merak ettim. onatça ne şekilde araba veriyor? herkesteki onatça hayranlığı ne acaba? adana plakalı hangi opel veya chevrolet görsem mutlaka onatça dan alınmış oluyor.çok mu indirim yapıyorlar?

welllcommee

bjk675 link' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun.ALLAH utandırmasın. bir şey merak ettim. onatça ne şekilde araba veriyor? herkesteki onatça hayranlığı ne acaba? adana plakalı hangi opel veya chevrolet görsem mutlaka onatça dan alınmış oluyor.çok mu indirim yapıyorlar?
teşekkürler.valla indirim falan yapmıyorlar.calışanları da yalancı.satış temsilcisi 4 gundur beni arayacam diyor aramıyor.neden ordan aldıgıma gelirsek arpelde beyaz sedan yoktu ve getirtemeyiz dediler.onatça bana 10 günde almanyadan getirtti.bu sebeple onatçadan aldım

bjk675 link' Alıntı:
Onatca ne kadar indirim yapıyor bilmem ama ben fiyat almak icin aramıştım satış danışmanı 2 ay peşimi bırakmadı size su kampanyayı yapalım söyle yapalım böle yapalım diye her hafta arıyordu en son biraz kızdım istemiyorum ben aracımı aldım dedim aramamaya basladi

Allah Kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın...

Geri