Ynt: Birileri Beyaz Sedan Mı Dedi??
Hayırlı olsun.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Hayırlı olsun.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürler.valla indirim falan yapmıyorlar.calışanları da yalancı.satış temsilcisi 4 gundur beni arayacam diyor aramıyor.neden ordan aldıgıma gelirsek arpelde beyaz sedan yoktu ve getirtemeyiz dediler.onatça bana 10 günde almanyadan getirtti.bu sebeple onatçadan aldımbjk675 link' Alıntı:hayırlı uğurlu olsun.ALLAH utandırmasın. bir şey merak ettim. onatça ne şekilde araba veriyor? herkesteki onatça hayranlığı ne acaba? adana plakalı hangi opel veya chevrolet görsem mutlaka onatça dan alınmış oluyor.çok mu indirim yapıyorlar?
Onatca ne kadar indirim yapıyor bilmem ama ben fiyat almak icin aramıştım satış danışmanı 2 ay peşimi bırakmadı size su kampanyayı yapalım söyle yapalım böle yapalım diye her hafta arıyordu en son biraz kızdım istemiyorum ben aracımı aldım dedim aramamaya basladibjk675 link' Alıntı:hayırlı uğurlu olsun.ALLAH utandırmasın. bir şey merak ettim. onatça ne şekilde araba veriyor? herkesteki onatça hayranlığı ne acaba? adana plakalı hangi opel veya chevrolet görsem mutlaka onatça dan alınmış oluyor.çok mu indirim yapıyorlar?