Birileri Beyaz Sedan Mı Dedi??

Ynt: Birileri Beyaz Sedan Mı Dedi??

masaallah  gule gule kullanın  :)

hepinize teşekkürler.şunu söylemek isterim ki aracın insigniadan pek bir farkı yok.aracımı almadan önce 3 gun 2010 insignia kullandım.motoru aynı(insignia artık 1.6 115 üretmiyor) sistemleri büyük ölçüde aynı tipi de benziyor.insignianın bu araçtan benim anlayabildiğim tek farkı yol bilgisayarı.bildiğiniz gibi 3e bölünmüş yol bilgisayarı var insigniada.Benim aracımda bu yoktu.Almanyadaki sedanlarda yol bilgisayari 3 e bölünmüş.yani insigniadaki gibi.servise sordum bu güncelleme kesinlikle sedana da gelecek dedi.
yani özetle astra kalitesi ve konforunu sevdiniz ama bagaj problemi yaşıyorsanız ve bu aracı almanızı tavsiye ederim.ayrıca yakında merak eden arkadaşlar için bagaj fotograflarını da paylaşacağım

onatça çalışanları şehir dışına araba satmak için ellerinden geleni yapıyorlarmış. yani yalan dolanla iş çeviriyolarmış...

bjk675 link' Alıntı:
onatça çalışanları şehir dışına araba satmak için ellerinden geleni yapıyorlarmış. yani yalan dolanla iş çeviriyolarmış...
Yalan dolanla is çeviriyorlarmis demedim beni yanlış anladınız. Fiyat almak icin onatcayi aramıştım daha sonra satış görevlisi peşimi bırakmadı 2 ay boyunca haftada 1 aradı ne zaman alacaksınız bizden alın indirim yapalım hediye verelim gibisinden seyler söyledi. Bende araba aldığımı söyleyince aramaktan vazgeçti ama hala mesaj geliyor kampanyalarla ilgili.

valla onatça çalışanları satana kadar peşinizi bırakmaz doğru.sonuçta indirim yapmaz sattıktan sonra da telefonlarınıza çıkmaz.hatta pişmanım.boya koruma sözü verdiler 1 aydır oyalıyorlar.oraya bir yolum düşsün adamı salak yerine koymaya çalışmak ne demekmiş gösterecem onlara.hiç memnun değilim.4 gündür arayacam diyor arıyorum dönecek diyorlar dönen yok.yolum düşer elbet.

sallierim link' Alıntı:
teşekkürler.valla indirim falan yapmıyorlar.calışanları da yalancı.satış temsilcisi 4 gundur beni arayacam diyor aramıyor.neden ordan aldıgıma gelirsek arpelde beyaz sedan yoktu ve getirtemeyiz dediler.onatça bana 10 günde almanyadan getirtti.bu sebeple onatçadan aldım
10 günde almanyadan araç gelmez o ara ya yoldadır yada başka bayiden alınmıştır

attalos07 link' Alıntı:
10 günde almanyadan araç gelmez o ara ya yoldadır yada başka bayiden alınmıştır
muhtemelen dediğiniz gibidir gümrük işlemleri vs derken zaten bi aracın gelmesi 20 günü geçer.neticede bana aracı getirttiler.ama ordan aldıgıma pişman oldum.ilgi 0 saygı 0 memnuniyet 0.

hepinize teşekkürler arkadaşlar

Geri