Ynt: birine çarptım
geçmiş olsun , Allah yardımcınız olsun.
geçmiş olsun , Allah yardımcınız olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakim bey bununla ilgili birşey hiç demedi konuya hiç bu acıdan ne bakıldı ne söylendi hakimin hiç dikkatini çekmedi bu konumadmax50 link' Alıntı:Kardeşim çocuk zihinsel engelliyse bakan şahıslar yalnız bırakmış demişsiniz, bu durum mahkemede kabul edildiyse ailesinin bakım ücreti alması engellenecek. Bu durumda aile dava da neden ısrar ediyor.
daha sonradan vazgeçme hakkım olur heralde diye düşünüyorum avukatla görüşeceğim bu konuyu zaten birde karşı tarafın masraflarını trafik sigortam öder diye düşünüyorum yalnışmıyım bülent abiBÜLENT link' Alıntı:Tekrar cok gecmis olsun.
Sizin avukatta iş yokmuş.
Ne avukatlar var adami ipten aliyor.
Bence kabullenmeseydiniz dava uzarda uzardi sonundada hicbisey cikmazdi allah korusun sonucta ölüm gibi bi durum yok cunku.
bilmiyorum belkide bu durusmadan sonra bişeyler yapıcak avukat bu sekilde hiç bisey yapmamıs gibi durmayacaktır heralde oraya oturmaya gelmiyor diye dusunuyorum umudumu kaybetmemeye calısıyorum Allah kimseye böyle bi olay yaşatmasın cahilliğin ne denli kötü bişey oldugunu burda gördüm hiç bişey bilmiyoruzsallierim link' Alıntı:Siz avukattan kaybetmişsiniz hocam keşke kabul etmeseydiniz hiç suçum yok zihinsel engelli önüme atladı deseydiniz eğer maddi yükümlülüğü kabul ederseniz karşı taraf tazminat da isteyecektir bir yerden taviz verdiniz mi alır başını gider dedim ya aynı olay babamın da başından geçti yolunacak kaz gibi görüyorlar