Ynt: birine çarptım
gokhan ben bu olayı okurken sen geldın aklıma dedımkı şimdi gokhan bunu okursa buraya damlar şimdi soyledıklerın içime su serptı inşallah arkadaşın başını fazla ağrıtmazlargokhanbedir link' Alıntı:İşin psikolojik boyutu kötü gerçekten ama ben sizin içinizi rahatlatayım biraz.
İşin hukuksal yönünden korkmanıza gerek ceza davasında hiçbir şey çıkmaz en kötü senaryoyu çıkarsak bile en kötü ihtimalle hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilir.
Tazminat kısmına gelirsek tamamen kusur oranına göre işleyecek bir durum var ortada olay tamamen sizin anlattığınız şekildeyse %20 oranında size kusur çıkacaktır. Benim size tavsiyem bulabilirseniz güvenlik kameralarına başvurun, eğer olay yerini gören mobese kamerası varsa savcılığa başvurup hemen delil olarak toplanmasını isteyin, bir de bulabildiğiniz kadar lehinize tanıklık yapacak kişileri bulmaya çalışın. İşin doğrusu korkacak çok fazla bir şey yok olan olmuş kendinizi de fazla üzmeyin. Tazminatı da sizin trafik sigortanız ödeyecektir(alkollü değilseniz) size manevi tazminat davası açabilirler o da maksimum 5-10 bin TL arasında olur. Ama siz de karşı dava açmakla karşı tarafın üstüne gidip davadan vazgeçirebilirsiniz. Bir avukat olarak size tavsiyelerim bunlar, ilerleyen süreçlerde yardım isterseniz mesaj atmanız yeterli dilerseniz telefonumu da veririm, yardım etmeye çalışırım(bedelsiz olarak). Geçmiş olsun