- Konuyu Başlatan
Ynt: birine çarptım
tesekkurler kardes inanın bigun bu formun bana psikolojik destek vereceğine inanamazdım sayenızde cok daha iyiyimberathasbex link' Alıntı:Hocam hayat bu olur boyle seyler. Yasayıp toprak olacağız neler neler geliyor insanın başına. Daha 1 ay önce Ankara'da adam anne kıza çarptı öldürdü. Suçlu da anne kız. Bu daha kötü bir durum. Bence yaşadıklarınıza kötü demeden önce daha iyilerine değil daha kötülerine bakın. Şükürler olsun şahıs ölmemiş. Ya ölse,ya da ölümcül yarası olsa?
Aynısı babamın başına geldi. Çocuk bisikletle babamın önüne çıkıyor babam frene asılıyor ama duramıyor ve çocuga carpıyor. Oradaki esnaf ve görgü tanıkları kardeşim bir şey yok felan diyorlar sen haklısın. Babam çocugu kaldırıyor hastaneye gidelim felan yok diyor çocuk. Ailesi tabi o esnada çevrede yok. Sonra memleketten döndük eve ne görelim dava dilekçesi. Babası dava açmış vurdu kaçtı diye. Şahit de bulmuş. Sonuç ne biliyor musun? 100 tl galiba idari para cezası.
Tabiki hukukçu arkadaşlarımız var yazmışlar yardımcı olmuşlar onlar bizden iyi bilir ama bizimki de içtihat niteliğinde olsun.![]()