Birlikte iftar yapmayacak mıyız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hakan abi gidecek miyiz bugünde beni ektin zaten illegal opel team buluşmasına da gelmedin :kop:

arkadaşlar kuzu cevirmeye nedersiniz.?küçükyalıda yeni acıldı.yaklasık 40 kişilik.menü olarak 20 ytl yapıyorlar bize menüde.1 porsiyon kuzu,pilav,salata,mesrubat.isteyen kuzu yerine bıldırcın yiyebilir.orayı komple kapatıp bizbize olabiliriz.ama cumartesi günü musait...

Uyar abicim.

Abanttan kalma bi çevirme hayalim vardı (kuzu değildi ama neyse artık :D ) kuzu çevirelim bari :D

hakan abi gidecek miyiz bugünde beni ektin zaten illegal opel team buluşmasına da gelmedin :kop:

şşş ;) mere 2 kişilik gayri resmi buluşmalardan alenen bahsetme yaw :)

valla ben gidelim derim, hem bir çok arkadaşla tanışmış oluruz kaldıki iftar sonrası muhabbetler çok zevkli olur. bildiğim kadarıyla cumartesi bmwteam iftarı yapacam bu organizasyonda pazar olacak sanırım.

bu tarz iftar yemeklerine hep eşimle giderim ama eşler veya hanımlar gelecekmi tam anlayamadım? yoksa beraber gideriz emrecim. buarada ilk opelim.net toplantıma opelsiz katılacam yaw :) :)

bu tarz iftar yemeklerine hep eşimle giderim ama eşler veya hanımlar gelecekmi tam anlayamadım? yoksa beraber gideriz emrecim. buarada ilk opelim.net toplantıma opelsiz katılacam yaw :) :)

Ben eşli geleceğim, genelde katılım eşli olur...

ozaman eşimle geleyim ki eşler bizim muhabbetten sıkılmasınlar :)

yanlız tam koordinatları anlayamadım küçükyalı ya mı gidiyoruz? gün saat yer netleşmedi sanırım?

Hakan, yalnız ufak bir problem var, muhtemelen bizim organizasyon da Cumartesi olacak, yer o gün müsaitmiş Isotta'nın yazdığına göre.Bizi tercih edersen seviniriz. :)

hmmm. cumartesi olursa kötü yaw. yani senelerdir iftar yaptığım arkadaşlar ki geleneksel hale geldi. bakalım bit netleşsin ama cumartesi işi kötü yaw :(

hadi bakalım hayırlısyla cumartesi sizin,pazar günü bizim olacak..bakalım kimler daha çok eğlenecek..sizde unutmayın deniz kıyısında resim çekinmeyi :)

Geri