black_toxic vectra c tuning (ORHANGAZİ-BURSA)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dj_burkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim kişisel düşüncemdir... arabanın 14 jantını 15 yapıp :) veya sis farının yerine led far takıp modifiye diye insanlara sunmak ...pekte kafama yatan bi olay değil..arabam herkesin hoşuna gidecek diye birşey yok..burda maksat sizden yorum alabilmek.kimisi beğenir kimisi beğenmez...ama şuda birgerçekiii..yorum yazarken birazda olumlu yanından bakmak..herkes jantların ve arabanın ağır olma durumundan bahsediyor..farkındaysak araç modifye edilmiş..ağırlık söz konusu olsa orjinal binerdiik..

bunu buraya koyduysan yorumlara açık olucaksın eğer kaldıramayacaksan sağa sola ben bunu yaptım diye koymayacaksın.

emeğe saygı göstermek lazım diye düşünüyorumm..aracı yerden yere vurupta daha sonra buna yorum yaptım demek..?

emeğe saygı göstermek lazım diye düşünüyorumm..aracı yerden yere vurupta daha sonra buna yorum yaptım demek..?

herkes güzel desin mi istiyosun tamam emek zaman harcamışsın ben zaten arabana kişisel yorumumu yaptım beğenen arkadaşlar da var beğenmeyenlerde vardır. bu gayet normal bişey bazısı arabana aşık olurken bazıları ağzını tutup tuvalete koşabilir. nihayetinde zevk meselesi

herkes güzel desin mi istiyosun tamam emek zaman harcamışsın ben zaten arabana kişisel yorumumu yaptım beğenen arkadaşlar da var beğenmeyenlerde vardır. bu gayet normal bişey bazısı arabana aşık olurken bazıları ağzını tutup tuvalete koşabilir. nihayetinde zevk meselesi

haklısın kardeşimm.özr dilerim..istemeden ortamı gerdiğim için..

ya abi boşuna kendine dert etme elbette benim gibi beğenende diğer arkadaşlar gibi beğenmeyende olucak önemli olan senin görüşün senin araban senin zevkin başkaları sevmiyo diye arabanı değiştirecek halin yok bende converse ayakkabıdan nefret ederim ama millet kapışıyo :D :D

ya abi boşuna kendine dert etme elbette benim gibi beğenende diğer arkadaşlar gibi beğenmeyende olucak önemli olan senin görüşün senin araban senin zevkin başkaları sevmiyo diye arabanı değiştirecek halin yok bende converse ayakkabıdan nefret ederim ama millet kapışıyo :D

;) tşkr kardeşim..öyle tabiikkii..yanlız çok fazla hırs yapmışız anlamadann..:D neyse kalbinizi kırdıysam affedin arkadaşlar..

Geri