black_toxic vectra c tuning (ORHANGAZİ-BURSA)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dj_burkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sağolun o sizin güzelliğiniz yaptık yaptık satmayada kıyamıyorum çünkü 2.0t gts alasım var .arasında en fazla 5 milyar oynuyor

Herkezin aracı kendine güzelse bence diğerleri ne derse desin umrumda olmaz benim.Şahsi fikrimi soracak olursanız araç gayet güzel görünüyor krom jantlar zaten normaldede siyah araçlara takılır fakat amerikan hip hop tarzına daha uygun diye düşünüyorum.Tabi düşünçeniz büyük bir ihtimal krom çıtalar ve kapı kolları ile bir kombinasyon oluşturmaktı tahminim ama Alman araçlara daha çok bbs rs serisi offseli jant ortası farklı renk ofset kısımları krom daha iyi dururdu bence. Arkadaki DTM spoyler biraz abartılı gibi fakat yandan va arkadan görünüşünü fotolardan göremediğim için birşey söyleyemem ama bir çok vectrada BMW m3 tarzı ince bagaj üstü çıtaları gördüğümden onların çok yakıştığını söyleyebilirim.Ekler gerçekten çok güzel bir hava katmış çok alçakta durmaları belki başınızı ağrıtıyor olabilir ama araca çok yakışmışlar.Arka stoplarda bir karartma işlemi iyi olabilir ama full karartmayın arka krom cıtanın hizasındaki yer kalsın üzerindeki kırmızı bölgeleri karartın bence. camlardaki rüzgar kırıcılarda iyi olmuş bence yağmurlu havalarda acayip işe yarıyor :).Birbe bu arçta logosoz panjur olsa daha bir güzel durur düşüncesindeyim. Bunlar benim düşüncelerim tabi araç sizin kendi zevkinize göre yapmazsanız bu işin zevkide kalmaz allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın.

çok tşkr..fikirlerinizi dikkate alacağım.. bu arada resimler güncel değil.araçta logosuz panjur şu an mevcut..en son hali ile yarın eklerim..

değişik ama güzel olmuş :) allah kazasız belasız sürmek nasip etsin , ama video kaldırılmış diyor :(

tşkr çok saolun..

videoda bi problem var..gidermeye çalşıyorum.

Kazasız Belasız Bİn;
Krom jantlar o kdar kötü durmamış araba siyah olunca güzel olmuş güle güle bin

<script src='http://img717.imageshack.us/shareable/?i=68101606.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

<script src='http://img687.imageshack.us/shareable/?i=62111169.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

photoshopla arası iyi olan birisine yan aynaları ve arkadaki dtm yi kırmızı yaptırsana, arabadaki eksiklik sanırım kırmızı ve siyah ağırlık olmasıyla gidecek gibi

bugün gemlikteydi sanırım elektirikli blow off sesi geliyodu yanlış anlama ama vectra gibi bi arabaya çok basit kalmış bence

keyfini çıkarmaya bak. gayet güzel. bu işler zevk işidir, kişiye göre değişir.

Geri