Blow nedir ?.. Dizel araca takılır mı acaba

Combo_Murat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Sevgili arkadaşlar;
Blow nedir ve dizel araçlara takılırmı
Mesela Combo'ya takılır mı
Faydası ve zararı nedir
Herkes bir şey söylüyor
Bilgisi olandan yorum bekliyorum

Murat Deveci

blow dediğin blow off galiba. ewet comboya takılır amacı emin olmamakla birlikte turboya sıkışan havayı atmaktır bu şekilde turbonun ömrü uzar ama işi iyi bilen birisi tarafıdan takılmalıdır. aksi takdirde turboya zarar verir. bi de havayı atarken cuffff benzeri bi ses çıkarırki çok güzeldir :D

Son düzenleme:
Teşekkürler Volkan Bey
Araca bir zararı varmı acaba ?...
Bir de ses derken eksozdan çıkan ses gibi mi acaba

Murat Deveci

Teşekkürler Volkan Bey
Araca bir zararı varmı acaba ?...
Bir de ses derken eksozdan çıkan ses gibi mi acaba

Murat Deveci

bildiğim kadarıyla bi zararı yok. yanlız dediğim gibi usta birine taktırmak lazımmış. epey araştırma yapmıştım bende düşünüyordum ama sonra vazgeçtim. bi kaç yerde 1.3 motorlara uygulanmasının zor olduğunu filan okudum turboyu riske atmak istemedim. ses egzoztdan değil takılan parçadan çıkıyor. youtube a filan blow off yazar aratırsanız sesi duyarsınız. keskin bi ses

bildiğim kadarıyla bi zararı yok. yanlız dediğim gibi usta birine taktırmak lazımmış. epey araştırma yapmıştım bende düşünüyordum ama sonra vazgeçtim. bi kaç yerde 1.3 motorlara uygulanmasının zor olduğunu filan okudum turboyu riske atmak istemedim. ses egzoztdan değil takılan parçadan çıkıyor. youtube a filan blow off yazar aratırsanız sesi duyarsınız. keskin bi ses
Fiyatı konusunda bir bilginiz varmı acaba Volkan Bey

Dizel'lerde emiş olmadığı için her blow-off takılamıyor, HKS'in SSQV'si olması lazım.350-450 YTL aralığında fiyatlarla satılıyor piyasada.Ucuzları muhtemelen çakma olanları...

Dizel'lerde emiş olmadığı için her blow-off takılamıyor, HKS'in SSQV'si olması lazım.350-450 YTL aralığında fiyatlarla satılıyor piyasada.Ucuzları muhtemelen çakma olanları...

+LND
dizelde hiç bir yararı yoktur blow off un;)
sadece çuf çuf gezersin.
bu arada orjinal hks nin (benzinliler için olanı 500 ytl den aşşagı yok diye biliyorum abi)
300-350 civarı olanlarda cakma:)

boşverin orjinalliğini bozmayın aracın

Bilgiler için teşekkürler Emre bey

Murat Deveci

Geri