- Konuyu Başlatan
Yardımcı olmaya çalışırız
Termostatı değiştirdim, egr ve ustanın deyimi ile "gaz kelebeği" temizlendi, genleşme kabı ve kapağı sıfır takıldı. Yalnız eski genleşme kabının içinde kurum benzeri parçacıklar vardı kabın tamamına yayılmış şekilde parça parça ufak soba kurumu gibi.
Araçta gaza yüklenince yine ışık yanıyor, P0203 hatasını usta da aldı, enjektörün revize edilmesi gerektiğini söyledi " galiba sürekli açık kalıyor ?" Ayrıca egsoz sisteminde 2 hata tespit etti, ilginç bir şekilde araçta galiba DPF bulunduğunu öğrendim yok diye biliyordum.
Fan devreye giriyor ancak 92 derecede devreye giriyor öncesinde bir fan kademesi var mı bilmiyorum.
Araç 92 derece sıcaklığı geçmiyor , yokuşlarda vs 85 in altına düşmüyor artık hararet daha stabil oldu.
Şu gaza yüklenince yanan ışık sorununu çözebilsem iyi olacak.
Elektrik aksamı olarak bir sorun yok gibi görünüyordu ama dün sağ aynanın hafızası çalışmamaya başladı, sadece sol ayna çalışıyor. Galiba kablolarda bir sorun var emin değilim.
İleride yağ soğutucuyu değiştirmeyi ve enjektörleri revize etmeyi düşünüyorum haricinde şimdilik bir sorun görünmüyor.