Bluetooth-Telefon Rehberi-Sesli Arama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fpotur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bluetooth-Telefon Rehberi-Sesli Arama

fpotur link' Alıntı:
Aracıma telefon rehberini yukleyememiştim fakat geçen hafta aracım ile İzmir yapıp geldiğimde gördüm ki telefon rehberim aracıma yüklendi.
Ben hiç bir ayarı ile oynamadım kendi kendine oldu :)
Fakat telefon rehberimdeki her numara kaydedilmemiş...
Bütün rehberimi nasıl aracımın hafızasına yükleyebilirim?

Bu sıkıntıları ben de yaşadım. Hatta, bir ara (bluetooth saatlerce açık olmasına rağmen) rehber hiç yüklenmiyordu. Ben de bu sebeple servise gittim ve rehberin yüklenmediğini söyleyerek yazılımı yeniden yüklemelerini istedim. Yüklediler de nitekim. Fakat rehber yine yüklenmiyordu. Tekrar servise gidiyordum ki yolda rehberin yüklendiğini gördüm. Üstelik hiç eksiksiz tamamı yüklenmişti. Fakat bu defa da, telefon rehberine sonradan kaydettiğim isimler araca aktarılmamaya başladı. Yani, telefondaki güncel rehber araca aktarılmıyor şu anda. Belki telefonu araçtan silip tekrar eşleştirmek işe yarayabilir fakat bu defa da rehberin tekrar yüklenmemesi gibi bir ihtimal var. Bu nedenle bu yola da başvurmuyor ve mevcut rehberle idare etmeye çalışıyorum.

Kısacası, CD500'ün rehberi eşleştirme fonksiyonunda bir sıkıntı mevcut anladığım kadarıyla. Servise tekrar gidince bu sorunu bir daha gündeme getireyim bari.

arkadaşlar sizde de şöyle bir durumla karşılaşıyor musunuz? Araca bindiğimde telefon ve araç birbiriyle eşleşiyor.Ama bir süre sonra bir bakıyorum kullanılabilir telefon yok diyor.tekrar sesli komutla aktive ediyorum.bir süre sonra bir daha aynı şeyi yapıyor.sizce telefonla ilgili bir durum mu yoksa aracın bluetooth sistemiyle ilgili birşey.

bartowski link' Alıntı:
arkadaşlar sizde de şöyle bir durumla karşılaşıyor musunuz? Araca bindiğimde telefon ve araç birbiriyle eşleşiyor.Ama bir süre sonra bir bakıyorum kullanılabilir telefon yok diyor.tekrar sesli komutla aktive ediyorum.bir süre sonra bir daha aynı şeyi yapıyor.sizce telefonla ilgili bir durum mu yoksa aracın bluetooth sistemiyle ilgili birşey.
aynı olay benim başıma geliyordu, 1 dk sonra telefon ile aracın bluetooth bağlantısı kesiliyordu, muhtemelen telefon ayarlarından olsa gerek daha önce olmuyordu
bunun üzerine ben telefonumu değiştirdim yeni telefonda sorun yok ama eski telefonun neden böyle yaptığını araştırmadım açıkçası
bu uyarıyı eğer eşli telefon var ise ve yanınıza almadıysanız yine otomatik olarak görüyorsunuz ekranda

bartowski link' Alıntı:

Telefonunuzun güç ayarlarını kontrol edin, örneğin ben windows mobile işletim sistemli bir pda kullanıyorum, cihaz uyku moduna geçtiğinde daha az enerji sarfetmek adına kablosuz adaptörleri kapatıyor ve dolayısıyla bağlantı kopuyor. Tahminim sizinki de böyle olabilir, ayarlarından kişiselleştirebilirsiniz.

Bende Nokia kullanıyorum, ilk başlarda bağlantıda sıkıntı çekiyordum, telefonda bluetooth ayarlarında ' yetkisiz olarak ata' özelliğini sürekli açık tutmaya başladıktan sonra hiçbir sıkıntı çekmiyorum, aracı çalıştrdktan birkaç saniye sonra kendiliğinden eşleşiyor cihaz.

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler htc kullanıyorum,windows tabanlı olduğu için ayarlarını kontrol edip tekrar deneyeceğim.ama canımı sıkan bir husus var benim aracımda usb port yokken hiç böyle bir sorun yaşamamıştım ama daha sonra usb port servis tarafından takıldıktan sonra böyle bir durumla karşılaştığım için yazılımla ilgili birşeymi diyede düşünmeden edemiyorum.Zira servis yeni yazılım yüklendiğini söylemişti.Aracında usb port olup böyle bir sorun yaşayan arkadaşımız var mı? yoksa kuruntu mu yapıyorum. steering

Bence telefonun özellikleriyle alakalı bir durum sn.bartowski, şahsi fikrim telefon ayarlarından bu durumu çözebileceğinz yönünde.

markopasa86 link' Alıntı:
Bence telefonun özellikleriyle alakalı bir durum sn.bartowski, şahsi fikrim telefon ayarlarından bu durumu çözebileceğinz yönünde.
Umarim telefonla ilgilidir.yarin deneyecegim.Saygilar,

Sayın Bartowski,

Ben de HTC Kullanıyorum.(TD2) Mutlaka bakmışsınızdır ama şu bluetoothun "görünür kalma" sürelerini bir kontrol etmenizde fayda var derim..

Geri