Bluetooth-Telefon Rehberi-Sesli Arama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fpotur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bluetooth-Telefon Rehberi-Sesli Arama

alahan1963 link' Alıntı:
Sayın Bartowski,

Ben de HTC Kullanıyorum.(TD2) Mutlaka bakmışsınızdır ama şu bluetoothun "görünür kalma" sürelerini bir kontrol etmenizde fayda var derim..
Tesekkurler Sayin alahan1963 gorunur kalma suresini kontrol ettim.her zaman bagli secili ,aklima bir sey geldi onu deneyecegim.sebekenin gidip gelmesi sonucu belki windows tabanli oldugu icin sistem kendini yeniliyor olabilir.O sirada baglanti kopuyor olabilir.

Merdo link' Alıntı:
Ben iPhone kullanicisiyim.
iPhone ile eslesme yaptigimda direk rehber gozuktu ekranda fakat iki adet Nokia telefonla tanitim yaptiktan sonra rehberlerin yuklenmedigini gordum.Daha sonra bakmadim rehberler yuklenmis mi diye.
Ayrica ben bir baslik acmistim fakat orada pek bir cevap alamadim ogrenmek istedigim seye.
Mesela arkadaslar arac icindeyken telefon geldigi zaman duruma gore belki bluetooh ile degilde dogrudan telefondan konusmak icap ediyor ortamin musaitligine gore.Fakat sanirim bunun bir yolu yok karsidan arama geldigi zaman.
Ama ben arama yaparken telefonun ekraninda bir uyari cikiyor ve istedigim zaman telefona gecebiliyorum telefonu acmadan.Bunun ayni sekilde gelen aramayi cevaplarkende bir yontemi var mi yoksa bu sadece aramadaki secenek sunmasi benim kullandigim telefondan mi kaynaklaniyor bu ozellik?
Sayin Merdo; htc hd2 telefon kullaniyorum.aracda iken telefon geldiginde telefondan konusmam gerekiyorsa telefonun gelen arama ekraninda menü tuşuna basıp eller serbest seçeneğini kapat tuşuna basıyorum.(iphone'da farklı adlarda olabilir.) ses telefon ahizesine geçiyor.Sizin telefonunuzda buna benzer bir seçenek mutlaka vardır.

selam beyler
cd400 ve telefon rehberiyle ilgili birşeyler yazılmış.bendede enjoy pp var ama bluetooth ve telefon ozelliği olduugnu sanmıyorum..

ttayan link' Alıntı:
selam beyler
cd400 ve telefon rehberiyle ilgili birşeyler yazılmış.bendede enjoy pp var ama bluetooth ve telefon ozelliği olduugnu sanmıyorum..
Eğer cyclone yada necvox (yada bluetooth destekleyen herhangi bir cihaz) taktırmadıysan, aracında cosmo değilse, bu özelliği kullanmazsınız malesef :(

araçta telefonla konuşmak 80 promil alkol etkisi yapıyormuş
gerçektende telefonla konuşurken dikkat çok dağılıyor bluetooth olsun veya olmasın
hatta araçtaki yolculara gereksiz konuşmayı bile yasaklıyorum bazen :)

napleser link' Alıntı:
gerçektende telefonla konuşurken dikkat çok dağılıyor bluetooth olsun veya olmasın
Bir yandan telefonla konuşup bir yandan müzik dinlemek kaç promile denk geliyor acaba  ::)

Bende telefonla konuşmayı sevmeyenlerdenim, özellikle araç içerisinde.

Bu yüzden zahmet edip CD400 / Cyclone un bluetooth özelliklerini pek incelemedim..

markopasa86 link' Alıntı:
[quote author=napleser link=topic=1263.msg44868#msg44868 date=1314801933]
Bir yandan telefonla konuşup bir yandan müzik dinlemek kaç promile denk geliyor acaba  ::)
[/quote] :)
sizin dediğiniz şekilde bi büyük yapar :)
google da biraz araştırırsanız dediğimin doğru olduğunu görebilirsiniz promil olayı belkide daha fazladır :)
Tolga KARACA link' Alıntı:
Bende telefonla konuşmayı sevmeyenlerdenim, özellikle araç içerisinde.

Bu yüzden zahmet edip CD400 / Cyclone un bluetooth özelliklerini pek incelemedim..
bende müzik dinlemekten başka bi şey yapmıyorum cyclone da

Geri