BM2618 Corsa D 13

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sercan89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Egzoz

Geçenlerde kelepir bi egzoz bulmuştum ( 25 tl ) Dün akşam gidip aldım bugunde taktırdım. (50 tl ye )
Arkasındaki ve üzerindeki fazla parçaları kesti, sonuna boru kaynattı ust tutucak kısmınada cengel kaynattı , kesmeden gayet güzel oturtturdu usta.

İlk marşa bastım gözlerim açıldı , sanki kat iptali 70 mm lik 2 lt v6 gibi tok bi homurtu geldi ve devam etti.
Rolantisi cok tok , alt devirlerde aynı sekilde, üstler resmen filtrenin sesini canlandırdı , 6 7 bin de gariptir ama patlatıyor resmen anlamadım , video cektim ama sokakta okadar cok ses varki , overlogcusu cocuk sesi derken , egzoz dan bişey anlaşılmadı , müsait olduğumda net bişey çekip paylaşırım..

ic2y.jpg

55qg.jpg

0zui.jpg

4b2c.jpg

video alsak gzel olurdu valla... hayırlı olsun

Bu aksam garaja goturcem orda cekmeyi planliyorum. Yarin koyarim.
Senin remus duruyormu abi. 2000 km i gecik kullandin. Iceri cok ses aliyormu yada rahatsiz ediyormu. ?

Bu aksam garaja goturcem orda cekmeyi planliyorum. Yarin koyarim.
Senin remus duruyormu abi. 2000 km i gecik kullandin. Iceri cok ses aliyormu yada rahatsiz ediyormu. ?
Yaşadıklarımı yaşar uzun yolda içinde duramazsın remus ses fena.... benim beklentimden fazlaydı zaten o nedenle şimdilik söktüm... sessizim şuan... eğer dediğin gibi senin egzozun videosundaki ses canlının yarısıysa sıkıntılar başlar yakında polis uzun yol içeride duramama gibi...Benim dşüncem bu tokluğu çok daha düşük bir volume ile almak.. Mesela benim egzoz alican'ın aracındaki ondaki dizel tam istediğim sesi veriyor. tabi herkesin tercihi beğenisi farklı oluyor.mesala benim remus güzel ses veriyor bir çok kişide bu sesi istiyor ama ben eşimle araç kullandığımdan bana yksek geliyor. ama bir çok genç arkadaşın beğenir. bende daha alçak daha tok bir ses istiyorum... oda muhtemelen arabaya orta susturucu yaparsam olur ama bilemiyorum bu aralar dokunmuyorum pek arabaya. Ben hani fabrika çıkışta 180 beygir araç kullanırsın onun egzozda vardır ya tokluk onu seviyorum.
orta susturucu olduğunda bendeki egzoz aynı bu sesi veriyor.
http://www.youtube.com/watch?v=mkyG9Qi-m-k

Son düzenleme:
Yaşadıklarımı yaşar uzun yolda içinde duramazsın remus ses fena.... benim beklentimden fazlaydı zaten o nedenle şimdilik söktüm... sessizim şuan... eğer dediğin gibi senin egzozun videosundaki ses canlının yarısıysa sıkıntılar başlar yakında polis uzun yol içeride duramama gibi...Benim dşüncem bu tokluğu çok daha düşük bir volume ile almak.. Mesela benim egzoz alican'ın aracındaki ondaki dizel tam istediğim sesi veriyor. tabi herkesin tercihi beğenisi farklı oluyor.mesala benim remus güzel ses veriyor bir çok kişide bu sesi istiyor ama ben eşimle araç kullandığımdan bana yksek geliyor. ama bir çok genç arkadaşın beğenir. bende daha alçak daha tok bir ses istiyorum... oda muhtemelen arabaya orta susturucu yaparsam olur ama bilemiyorum bu aralar dokunmuyorum pek arabaya. Ben hani fabrika çıkışta 180 beygir araç kullanırsın onun egzozda vardır ya tokluk onu seviyorum.
orta susturucu olduğunda bendeki egzoz aynı bu sesi veriyor.
http://www.youtube.com/watch?v=mkyG9Qi-m-k

Abi gariptir ama evet canlida sesi hic video daki gibi degil. Anca binip duymak gerek.
Suana kadar 100km yakin yol gittim. Hic rahatsz etmedi. Aksine rampa asagi yolda ayagm gazda degilken patir patir sesi mutlu ediyor , bosa atinca ses kesiliyor. Ust devirler cok sakin. Egzoz yokken filtre 3500dd de cok ugulduyordu yokus cikarken. Simdi o yok mesala o sesi kesti toklastirdi.
Bende rahatsz olur sokerim ben olmasam bile kiz arkadasim sokturur diodum ama benm hosuma gittiyse onunda gider kanimca. Polislik durum olcgni sanmiorm abi hondalar gbi cayr cayr bisi yok yada alarim caldiricak kadar. Sadecr homurtusu beni mutlu ediyor. 3 gundur teyp acmiorum sag dan gidip sesi dinliyorum :))

Evet dün gece olmak üzere , ayna siskapaklarını ve tampondaki plakalık plastiği söküp piano black e boyamış bulunmaktayız :) Aynalar şahane oldu kanımca , ama plastiklerde aynalardaki etkiyi göremedim , haftaya iyi bi zımpara yapıp tekrar denicez.
Saygılar..

qamr.jpg

kxqx.jpg

9mlu.jpg

0abv.jpg

APP VE PLEKSİLERİMİZ GELDİ VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN :)

dqq3.jpg

zp8p.jpg

hemen her foruma koyun fotoları zaten :)

Maşallahh

Geri