BM2618 Corsa D 13

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sercan89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Temiz temiz bi çekiyim dediydim :)

d4pc.jpg

qxp3.jpg

Son düzenleme:
arkadaşım egsoz güzel olmuş hoşuma gitti bende 1.4 corsa var bende böyle bir egsoz takcam fakat tek korkum bu opellerin genelinde orta susturucu yok gibi birşeymiş alt devirlerin ölmesinden korkuyorum malum ilk 3 viteste 1.6 clio ve semboller yetişemiyor bize bizzat denedim ama alt devirler ölürse sıkıntı büyük :)

arkadaşım egsoz güzel olmuş hoşuma gitti bende 1.4 corsa var bende böyle bir egsoz takcam fakat tek korkum bu opellerin genelinde orta susturucu yok gibi birşeymiş alt devirlerin ölmesinden korkuyorum malum ilk 3 viteste 1.6 clio ve semboller yetişemiyor bize bizzat denedim ama alt devirler ölürse sıkıntı büyük :)

Ölüyor dostum bende vardı çok güzel ses veriyor ama araç çekmiyordu resmen :) sonra gittim bir adet kumandalı vanalı egzoz aldım ortaya taktırdım (orta egzoz yok ama yeri var ) bir tanede güzel bir egzoz ucu ayarladım ses dinlemek istediğim de kumandaya basıp dinliyorum, gerçi hava filitreside yeterli ses veriyor özellikle 3500 devirde :)

kumandalı egzoz için bir video alabilir miyiz acaba? maliyet falan nedir?

Egzozdan sonra bana hic alt devirler olu gelmedi. Ne artisi ne eksisi var bence.
Egzozdan egzoza degisir bence bu teori.
Aynisini bi arkadasim daha demisti. Ama bende olmadi oyle bisey..

Egzozdan sonra bana hic alt devirler olu gelmedi. Ne artisi ne eksisi var bence.
Egzozdan egzoza degisir bence bu teori.
Aynisini bi arkadasim daha demisti. Ama bende olmadi oyle bisey..

Bilmiyorum bende orjinal Otto Racing egzoz vardı 90 lık ama benim deneyimlerimde alt devirler çok tatsızdı birde bilinen bir gerçek daha var back pressure. Ama tabii kulanılan egzozdan kazanından çapından çok değişiklik gösterebilir.

Bilmiyorum bende orjinal Otto Racing egzoz vardı 90 lık ama benim deneyimlerimde alt devirler çok tatsızdı birde bilinen bir gerçek daha var back pressure. Ama tabii kulanılan egzozdan kazanından çapından çok değişiklik gösterebilir.

Cikis capi 90 liksa evet back pressure i etikiler. Bizimkilerin orj i 40 yada 45 tir sanirim.

Geri