Boğazdan ilk defa geçtim acaba cezam var mı??

ogs@kgm.gov.tr
şu arderse mail attım ama cvp vereceklerine de ümidim yok :)

Devlet son günlerde para konusunda çok duygusal davranıyor, asla affetmiyor. On gün kadar evvel Ankara'da çevre yolunda giderken lafa dalıp döneceğimiz yol ayrımını geçmişiz, dolayısı ile Akıncılar gişelerine gelince yaptığımız hatayı anladık. Gişelerden geçmeden geri döşüş olmadığı için (önceden vardı, artık kapatmışlar) mecburen KGS kartını okutup gişelerden geçtik. İşin komik yanı gişelerden geçtikten sonra geri dönebiliyordun, biz de döndük ve KGS'yi yeniden okuttuk, ücret mi? Cezalı olarak 13 TL. ödedik. O nedenle içiniz rahat olsun, o para sizden mutlaka alınacaktır :).

:cry:
Şimdi biz giderkende gelirkende köprüde KGS mizi cebimizden çıkarmadık,şimdi devlet bizde 2 geçiş parasının 11 katlı halini mi alcak,oda 81 lira gibi bişi mi ne ediyordu.

kameralar kayıtta malesef:(

telefon açarsan hemen kontrol edıp bılgı verıyorlar bir de istanbula girerken değil,çıkarken kgs ve ya ogs okutuyorsunuz sızın tek gecıs var sanırım o halde

Çıkarkende istanbula ilk yağmur yağdı temmuzda(6 temmuzda gelmiştim sanırım 10 temmuz sabahı dönüşe çıktık) bi ara,o yağmur zamanı çıktığımızdan bide ben ilk defa böylesine yoğun bir trafikteyim gişe mişe olaylarını pek takip edemedim:cool:

Çıkarkende istanbula ilk yağmur yağdı temmuzda(6 temmuzda gelmiştim sanırım 10 temmuz sabahı dönüşe çıktık) bi ara,o yağmur zamanı çıktığımızdan bide ben ilk defa böylesine yoğun bir trafikteyim gişe mişe olaylarını pek takip edemedim:cool:
tamam işte sizin tek çıkarken cezanız var o halde köprü geçişinde anadolu yakasından dan avrupaya gecmek parasız avrupadan anadolu istikameti paralı

İyi o zaman bunada şükür :D

köprünün giderleri çok malum :D arada bi böyle geçmek lazım....

hayatımızda kaç kere geçicez burdan,o kadar olsun demi :D

Geri