Boğazdan ilk defa geçtim acaba cezam var mı??

ogs plakaya kayıtlı degılmıydı normalde kayıtlı ıse sadece gecıs ucretı odemenız gereklıydı
arkadaslar bır de kgs ve ya ogs gecıs ıhlalı yaptıgınız ılk bır hafta ıcerısınde aracınıza ogs cıhazı alırsanız ceza odemıyormussunuz telefonla bılgı almak ıcın aradıgımda gorevlı personel oyle dedı.

Abi babam hallettim dedi yapıştırdı ön cama(Sanki çok kullanırmış gibi.:)) Öda ilk seferden sorun çıkardı :D

Abi babam hallettim dedi yapıştırdı ön cama(Sanki çok kullanırmış gibi.:)) Öda ilk seferden sorun çıkardı :D
ondan sorun cıkmaz ya sadece gecıs ucretı gelır ama dedıgım gıbı plakanıza kayıtlıysa belkı babanda suc yoktur bazı camlarda ogs okumuyor her nedense :)

Geçen gün bana plakamın ne oldğunu sordular bende cvpladım,dün akşam da mail geldi tekrar, borcumun olmadığını söylediler :D

su istanbula bir kerde ben gitsem cok merak ettigim sehir :):)

ceza gelmiyor o durumda. bende sizin gbi yanlışlıkla geçtim, 6 ay oldu, sonra aracı sattık zaten. ceza falan yoktu kısacası :)

ogs ,kgs cezaları affedilecekmiş geçin gitsin :D

Geçen gün bana plakamın ne oldğunu sordular bende cvpladım,dün akşam da mail geldi tekrar, borcumun olmadığını söylediler :D
allah bilir sen bayramda gecmıssındır bıze haybeye yorum yazdırıyorsun :D
ya da hazırlan bugun yok derler yarın ıkıser yollarlar :kop:

bir ara bonus card kampanya yapmıştı. ucretsiz geçiş için bir gunluk. ulaştırma bakanlığından izinli. belki öyle birşeydir. herkes vızır vızır geçiyorsa...

Görevli benlen maytap geçtiyse bilmem:D

ogs kgs su faturası elektrik faturası bişiler daha vardı devlet baba affedecekmiş ciddiyim.

Geri