Bomba Konunun Devamı Geldi Ne olacak şimdi makyajlı ve hasarlı sıfır Astralar+18

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alonetrf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bomba Konunun Devamı Geldi Ne olacak şimdi makyajlı ve hasarlı sıfır Astralar+18

bu elemanları aradım daha ne sattıklarını bilmiyorlar.anca ankarada olanlar kendi gözleriyle görür bişeler alır.sis farı var mı dedim var dedi.ama bak arabaların ön tamponları dağımış sağlam mı dedim.cevap:abi arabalar 0 hiçbişeyi  yok.10 dk sonra aradim yine.cevap:abi sis farının biri kırılmış tekini yollayak diyor.tekini alip napacam.ilginc...

Ynt: Bomba Konunun Devamı Geldi Ne olacak şimdi makyajlı ve hasarlı sıfır Astralar+18

sallierim link' Alıntı:
GTC astra sedan zaten daha yapılmadı yapılacagı da daha belli değil
Bana soylediyseniz ben gtc astra sedan yapılmadığını biliyorum kaza resimlerinde GTC araç gözükmüyor ama sahibinden e koydukları ilana gtc yazmışlar yanlış anladınız herhalde. Mesela benim GTC arka kapıya ihtiyacım var bu araçlardan sağlam olanından çıkma parca olarak almak istesem ellerinde GTC yok ama ilana GTC yazmışlar anladınız mi

İnsignia' arka kapı döşemesindeki kromaj tutamakları istedim, komple döşemeyle birlikte verebileceklerini söylediler  :(

Emir01 link' Alıntı:
Bana soylediyseniz ben gtc astra sedan yapılmadığını biliyorum kaza resimlerinde GTC araç gözükmüyor ama sahibinden e koydukları ilana gtc yazmışlar yanlış anladınız herhalde. Mesela benim GTC arka kapıya ihtiyacım var bu araçlardan sağlam olanından çıkma parca olarak almak istesem ellerinde GTC yok ama ilana GTC yazmışlar anladınız mi
ben zaten size bişe demiyorum benim lafım adamlara neden alınganlık yaptığınızı anlamadım

sallierim link' Alıntı:
ben zaten size bişe demiyorum benim lafım adamlara neden alınganlık yaptığınızı anlamadım
Alınganlik yapmadım smiley kullanmadığım icin yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın  :)

Emir01 link' Alıntı:
Alınganlik yapmadım smiley kullanmadığım icin yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın   :)
yok estağfurullah :)

Güzel paylaşım.

Ben kaput keçesi için aradım yokmuş araçlarda keçe, jant sordum tanesi 300 den veririk dedi, sıfır bunlar dedi ama eminim jantlarda yamulma falan olmuştur...

kursatihtilali link' Alıntı:
Ben kaput keçesi için aradım yokmuş araçlarda keçe, jant sordum tanesi 300 den veririk dedi, sıfır bunlar dedi ama eminim jantlarda yamulma falan olmuştur...

Bende aramıştım, elimizde sadece GTC jantı var demişlerdi. Size de aynısını mı söylediler?
Hangi jantlar varmış ellerinde?

aklınız varsa bu adamlardan bişe almayın.cosmo jantın 0 ı serviste 412 lira.bunlara tanesi 300 den almak mantıksız.kaldı ki arabalar kazalı jantta hasar var mı diyorum jantlar 0 diyor.kazalı aracın jantı hasar almış olabilir diyorum ben bilmem diyor.GTC jant falan yok ayrıca.sporta GTC diyorlar.ne sattıklarını bile bilmiyorlar.

Geri