Ne olacak şimdi bu makyajlı ve hasarlı sıfır Astralar ? (+18) :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tamkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ne olacak şimdi bu makyajlı ve hasarlı sıfır Astralar ? (+18) :))

Evet arkadaşlar bende geçen hafta cuma arabamı alıp 4 km yaptıktan sonra aracımı geri verdim. taşıma sırasında olusan bir sorunu son anda gördüm arabanın altında 1 karış kadar bir ezik çıktı. Bu gün yeni aracımı teslim aldım benim arabamı indirdiler digerini bindirdiler :D sağolsunlar beni üzmediler.

mustimx link' Alıntı:
Evet arkadaşlar bende geçen hafta cuma arabamı alıp 4 km yaptıktan sonra aracımı geri verdim. taşıma sırasında olusan bir sorunu son anda gördüm arabanın altında 1 karış kadar bir ezik çıktı. Bu gün yeni aracımı teslim aldım benim arabamı indirdiler digerini bindirdiler :D sağolsunlar beni üzmediler.

1. Bayi araç teslim alırken kontrol eder böyle bir şeyi nasıl görmeden teslim almış.
2. Anladığım kadarıyla plaka filan takılmış aracı geri almışlar. Çok şanslısınız yada bayinin çok hatırlı müşterisiniz

Burock3427 link' Alıntı:
1. Bayi araç teslim alırken kontrol eder böyle bir şeyi nasıl görmeden teslim almış.
2. Anladığım kadarıyla plaka filan takılmış aracı geri almışlar. Çok şanslısınız yada bayinin çok hatırlı müşterisiniz
kesinlikle şanslı.bayi namuslu bir hareket değil şerefsizce bir hareket yapmış.aracı en ince ayrıntısına kadar inceleyip müşteriye veriyorlar.bu aracın kusurunu bilip adama satmışlar adam da fark edince mahkeme korkusundan geri adım atmışlar.tabi değiştirmemek için bir yerlerini yırtacak adamlar da var.Allah korumuş sizi

Geri