- Konuyu Başlatan
aynen kardesım hergun gecıyorm bıdaha görürsen ıs koyda durıyım okKazasız Belasız Kardeşim Nerdeyse Hhergün Gördüğüm Bi araç Mustafa Burcunun Önünden Çok Geçiyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen kardesım hergun gecıyorm bıdaha görürsen ıs koyda durıyım okKazasız Belasız Kardeşim Nerdeyse Hhergün Gördüğüm Bi araç Mustafa Burcunun Önünden Çok Geçiyorsun
hıc tavsıye etmem söliyim ama karar senın kardesımbizdemi borbet taksak napsak
hıc tavsıye etmem söliyim ama karar senın kardesım
aynen hatırladım senı yalan olmustun onuda yazsaydın keske hehhe evet keskin falan veya baska bısey daha takabılırdım ama borbet jant bı ASK tır...Ben bu aracı bir yerden tanıyorum ama :S ??? cennetten beylikdüzüne kadar kapıştığım araç olmalısın güzel ama çok tehlikeli makas atıyorsun. bu arada keskinin jantlarını taksaydın daha hoş dururdu sanki ama borbetlerde yakışmış hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
aynen kardesım ldc ekran var dvd vcd ustunde teyp işte baska ne acıklıyımborbetler yakışmış.güzel aracınbu arada güneşlikteki olay nasıl bişi?ekran var herhalde bi açıklarmısın?
senın arabayı bılmem ama kardesım benım corsa için onu takmak ıcın bı ton masraf gerekıyo ondan yanı spor amortisör var helezon yay ayrıca camurlukları actırmak lazım bı ton uğrasmak gerekiyo oo yuzden dedım yanıneden tavsiye etmıyosun arabaya olmıcandanmı yoksa görüntü vs denmısenınkıne çok guzel olmus
senın arabayı bılmem ama kardesım benım corsa için onu takmak ıcın bı ton masraf gerekıyo ondan yanı spor amortisör var helezon yay ayrıca camurlukları actırmak lazım bı ton uğrasmak gerekiyo oo yuzden dedım yanı
yaylarlamı yüriyemem? ben dablumbazları actırdım baya bıı amortisörleri en sıkı hale almama rahmen hala sürtme yapıyo esnediği zman arkaya ıkı kısı oturunca sadece arkada sağ taraf dısarda bıraz ondan tek orası surtuyo arkaya yay takınca esnemeyi iyice kestik sımdı sürtme falan yapmıyo cok güzelde yürüyoo kardesım a haftaya kadar ön yayları takınca oo zman görürsun yenı resımlerınıde allah kısmet ederse...hayırlı olsun arkadaşım çok yakışmış jantlar ama senin arabada yay olsa zaten yürüyemezsin o jantlarla bide 205 takıcam dersen camurluğu kesmen gerekir ben denedim o yüzden