BorBetli opel corsa cdti...

Kazasız Belasız Kardeşim Nerdeyse Hhergün Gördüğüm Bi araç Mustafa Burcunun Önünden Çok Geçiyorsun ;)
aynen kardesım hergun gecıyorm bıdaha görürsen ıs koyda durıyım ok :)

borbetler yakışmış.güzel aracın;)bu arada güneşlikteki olay nasıl bişi?ekran var herhalde bi açıklarmısın?

Ben bu aracı bir yerden tanıyorum ama :S ??? cennetten beylikdüzüne kadar kapıştığım araç olmalısın güzel ama çok tehlikeli makas atıyorsun. bu arada keskinin jantlarını taksaydın daha hoş dururdu sanki ama borbetlerde yakışmış hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.

Ben bu aracı bir yerden tanıyorum ama :S ??? cennetten beylikdüzüne kadar kapıştığım araç olmalısın güzel ama çok tehlikeli makas atıyorsun. bu arada keskinin jantlarını taksaydın daha hoş dururdu sanki ama borbetlerde yakışmış hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
aynen hatırladım senı yalan olmustun onuda yazsaydın keske hehhe :) evet keskin falan veya baska bısey daha takabılırdım ama borbet jant bı ASK tır... :)

borbetler yakışmış.güzel aracın;)bu arada güneşlikteki olay nasıl bişi?ekran var herhalde bi açıklarmısın?
aynen kardesım ldc ekran var dvd vcd ustunde teyp işte baska ne acıklıyım :)

neden tavsiye etmıyosun:D arabaya olmıcandanmı yoksa görüntü vs denmı:):)senınkıne çok guzel olmus:D
senın arabayı bılmem ama kardesım benım corsa için onu takmak ıcın bı ton masraf gerekıyo ondan yanı spor amortisör var helezon yay ayrıca camurlukları actırmak lazım bı ton uğrasmak gerekiyo oo yuzden dedım yanı :):)

senın arabayı bılmem ama kardesım benım corsa için onu takmak ıcın bı ton masraf gerekıyo ondan yanı spor amortisör var helezon yay ayrıca camurlukları actırmak lazım bı ton uğrasmak gerekiyo oo yuzden dedım yanı :):)

hayırlı olsun arkadaşım çok yakışmış jantlar ama senin arabada yay olsa zaten yürüyemezsin o jantlarla bide 205 takıcam dersen camurluğu kesmen gerekir ben denedim o yüzden :)

hayırlı olsun arkadaşım çok yakışmış jantlar ama senin arabada yay olsa zaten yürüyemezsin o jantlarla bide 205 takıcam dersen camurluğu kesmen gerekir ben denedim o yüzden :)
yaylarlamı yüriyemem? ben dablumbazları actırdım baya bıı amortisörleri en sıkı hale almama rahmen hala sürtme yapıyo esnediği zman arkaya ıkı kısı oturunca sadece arkada sağ taraf dısarda bıraz ondan tek orası surtuyo arkaya yay takınca esnemeyi iyice kestik sımdı sürtme falan yapmıyo cok güzelde yürüyoo kardesım :) a haftaya kadar ön yayları takınca oo zman görürsun yenı resımlerınıde allah kısmet ederse...:)

Geri