BorBetli opel corsa cdti...

yaylarlamı yüriyemem? ben dablumbazları actırdım baya bıı amortisörleri en sıkı hale almama rahmen hala sürtme yapıyo esnediği zman arkaya ıkı kısı oturunca sadece arkada sağ taraf dısarda bıraz ondan tek orası surtuyo arkaya yay takınca esnemeyi iyice kestik sımdı sürtme falan yapmıyo cok güzelde yürüyoo kardesım :) a haftaya kadar ön yayları takınca oo zman görürsun yenı resımlerınıde allah kısmet ederse...:)

diyorum ya şimdi yapmayabilir ama lastiğin tabanını 205 yapıcam diyorsun o zaman görürsün sürtdüğünü şuanki lastiklerin tabanı çok ufak borbete o kadar ufak taban takılmaz sende biliyorsun ben denediğim için dedim sana bilgin olsun diye
ayrıca benim dablumbazları ben acılabildiği kadar açtım son nokta :)

diyorum ya şimdi yapmayabilir ama lastiğin tabanını 205 yapıcam diyorsun o zaman görürsün sürtdüğünü şuanki lastiklerin tabanı çok ufak borbete o kadar ufak taban takılmaz sende biliyorsun ben denediğim için dedim sana bilgin olsun diye
ayrıca benim dablumbazları ben acılabildiği kadar açtım son nokta :)
aynen bende sonuna kadar actım kardesım a85 sorun yaratıyo lastık sısmıyo ana soklamayla sısıyo zor ıs yanıı 205 dusundum ama onler surtuyo onu takınca ama 195/45 takmayı dusunuyorm bakalım ne olcak :)

kazasız belasız iyi günlerde kullan borbetler fena yakışmış

aynen bende sonuna kadar actım kardesım a85 sorun yaratıyo lastık sısmıyo ana soklamayla sısıyo zor ıs yanıı 205 dusundum ama onler surtuyo onu takınca ama 195/45 takmayı dusunuyorm bakalım ne olcak :)

valla takmayı ve sürtme olayını becerirsen helal derim arkayı yapma şansın var ama ön taraf baya zorlar senii ceken bilir :)
resimlerini bekliyorum yen lastiklerinle

valla takmayı ve sürtme olayını becerirsen helal derim arkayı yapma şansın var ama ön taraf baya zorlar senii ceken bilir :)
resimlerini bekliyorum yen lastiklerinle
aynen kardesım takıyım koycam bende merak edıyorm bakalım ne olcak die yemın ederım arabadan soğdum buna lastık ayarlıcam dıe eskı jantlarımı takcam oo olcak yanıı :)

205 de sürtmemesi lazım Ben Comboya 215 koymuştum düştüğü zaman ön deil arka sürtüyordu ama Borbetlerin ET si kaç Benm O.Z ların ETsi 7 di Borbette kaç ? normalde 205 Sürtmüyor yani corsada...

205 de sürtmemesi lazım Ben Comboya 215 koymuştum düştüğü zaman ön deil arka sürtüyordu ama Borbetlerin ET si kaç Benm O.Z ların ETsi 7 di Borbette kaç ? normalde 205 Sürtmüyor yani corsada...
205 surtuyo kardesım keske surtmesede taksak :) ama işte :( borbet genıslık 9" baya bıı genıs yanı :)

Maşallah

Geri