Tansu kardeş benim arabanın hafif rampada bile sürünmesinin vs. bu bakımla cok alakası var mıdır?
baskı balatanın bitmiş olmasından yapıyor olmasın ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tansu kardeş benim arabanın hafif rampada bile sürünmesinin vs. bu bakımla cok alakası var mıdır?
parçanın GM olması saglam olması anlamına gelmiyor.Krank ve Eksentrik sensörleri 6 ayda arıza yaptı hepsi GM üzerlerinde yazıyor.GM olsa ne olur olmasa ne olur şans olmazsa kutup ayısı misali...yok abi hepsi gm sadece bujiler bosch parçacı çok uygun parça almadan önce birde buraya sorun derim murat opel
nasip nasipaslında bu iş dedigin gibi şans işi ben radyatörü deiştirdim gm 360 ytl di 170 e brezilya malı aldım...sorun çıkarır dediler otobanda arabanın harareti 80 in üstüne çıkmadı hiç şehir içinde bile 90 a zor çıkıyo ve 90 ın üstüne hiç çıkmadı sorunsuz çalışıyo...aynı elektronik eşya gibi şanş işi
eğerki balata bitemeye yakın isee heleki bayan kullandıysa aracı debriyajda yukarda kavrama yapıyorsa set olarak değişmesi gerekirr sadece balatayı değiştirme derimm kalkışta silkeleme yapar sonra araçç .baskı balatanın bitmiş olmasından yapıyor olmasın ?
aynen katılıyorumeğerki balata bitemeye yakın isee heleki bayan kullandıysa aracı debriyajda yukarda kavrama yapıyorsa set olarak değişmesi gerekirr sadece balatayı değiştirme derimm kalkışta silkeleme yapar sonra araçç .
yok abi hepsi gm sadece bujiler bosch parçacı çok uygun parça almadan önce birde buraya sorun derim murat opel