Bosch car da periyodik bakım

Ya Tansu Ustam Sadece balatayı değiştirme, komple seti değiştir silkeleme yapr demiş ama servis müdürü neden komple seti değiştirelim demedi kafam takıldı şimdi ya.Yardım lütfen değerli arkadaşlarım.

arkadaşlar bosch cara gideniniz varmı arıyorum hangi marka filtre ve parçalar kullanıyorsunuz, bosch varsa onu kullanıyoruz yoksa onu bulmaya çalışıyoruz veya başka marka kullanıyoruz diyorlar. Ne kullanacakla Allah bilir?? 4. yıl bakım yaptırcam bayiler 800 -850 TL fiyat çekiyor . bosch car ise 400-450 TL diyor sedece bosch marka kullanan bosch car servis varmı güvendiğiniz? fatura vs. veriyorlar mı? ben hani elimde belge olsun bari diye bosch car servisin birine sordum fatura veriyormusunuz? ürün açıklamaları varmı ? adam biraz sinirlendi yok kimse böyle bişey sormadı niye soruyorsunuz falan.. üstüne düşen müşterileri sevmiyolar galiba..Alıcam tabi faturayı..Ya v kayışında sorun olursa 2 hafta sonra napcam ? Sonra yok biz bunu vermedik falan derlerse napcam..hayret bişey ya.. şöyle orjinal parça kullanan yetkili servis ayarında uygun fiyatlı kurumsal özel bir firma bulamadım

Merhaba,
Bosch markasının en önemli söylemi müşteri memnuniyetiydi,sanırım size ters yapan kişi temsil ettiği kurumun farkında değil,tabiiki kullanılacak ürünlerin marka vs bilgilerini sorabilirsiniz en doğal hakkınız,10 lirayada filtre var 40 lirayada,illaki bosch'a gidecekseniz başka bosch car servisi seçebilirsiniz ayrıca bosch olmasıda şart değil başka kurumsal firmalarda var speedy vs. gibi.
Triger değişecekseniz yetkili servisi tercih etmeye çalışın.

Son düzenleme:
teşekkürler şuan triger vs değişmeyecek V kayışı değişcekmiş bayi öyle diyor. Bosch car ise kontrol edilecek dediler. zaten benim araçta zincirliyidi triger değişiyormu onu da bilmiyorum neyse konu o değil. bosch car istanbuldaki bir şubesine bakım yaptırıp memnun kalan varmı yakın zamanda. Yer ve address verirse memnun olurum

Geri