arkadasım bosch super 4 leri yaklasık iki sene aracımda kullandım aracımda kesinlikle cok basarılıydılar ve benim gibi bu bujileri bir hayli su an kullanan arkadaşım var kullanmayada devam etmekteler ama sunu unutmamak lazım arabamıza sadece bir buji takınca arabamız kanat takıp ucmuyor ayrıca bu bujilerin calışma seklini ve ne için kullanıldıgını arastırılıp yazılırsa bence daha dogru olur diye düşünüyorum.bende olan bilginin bir kısmını size sundum umarım yardımcı olur
Motorunuzun yeni itici gücü Bosch Süper 4
Bosch'un bir diğer yüksek teknolojik buluşu. Bosch Super 4, bujide son teknolojik gelişme olan <<izolatörde çakan kıvılcım>> prensibi ile çalışır. Gümüş kaplı sivriltilmiş bir orta elektrod ile 4 adet ince elektroddan oluşan, önemli avantajlar sağlayan bu buji kombinasyonu dünyada tektir. Buji kıvılcımı, motorun hızlanmasına ve güç sarfiyatına göre en uygun ateşlemeyi sağlamak için daima en iyi ve emin yolu seçer.
Yeni Bosch Süper 4. Teknik olarak üstün bir yenilik - Sizin aracınız için de!
Bosch Süper 4, tüm ömrü boyunca ve her sürüş koşulunda bilinen bujilerden önemli ölçüde daha verimli.
Avantajları:
Hızlanmada hissedilir iyilişme
Belirgin şekilde daha sessiz çalışma
Üstün motor performansı
Fabrikada, gereken şekilde ayarlanmış elektrod aralığı
Motorunuzun yeni itici gücü Bosch Süper 4
Bosch'un bir diğer yüksek teknolojik buluşu. Bosch Super 4, bujide son teknolojik gelişme olan <<izolatörde çakan kıvılcım>> prensibi ile çalışır. Gümüş kaplı sivriltilmiş bir orta elektrod ile 4 adet ince elektroddan oluşan, önemli avantajlar sağlayan bu buji kombinasyonu dünyada tektir. Buji kıvılcımı, motorun hızlanmasına ve güç sarfiyatına göre en uygun ateşlemeyi sağlamak için daima en iyi ve emin yolu seçer.
Yeni Bosch Süper 4. Teknik olarak üstün bir yenilik - Sizin aracınız için de!
Bosch Süper 4, tüm ömrü boyunca ve her sürüş koşulunda bilinen bujilerden önemli ölçüde daha verimli.
Avantajları:
Hızlanmada hissedilir iyilişme
Belirgin şekilde daha sessiz çalışma
Üstün motor performansı
Fabrikada, gereken şekilde ayarlanmış elektrod aralığı