ben opele gidip, boyası hatalı araba alcam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben olsam uğraşırdım arkadaşın verdiği örnekte tazminat filan yaklaşık 2 araç parası almış.para olayına gireceksen o türlü daha çok para kalır cebine.bence tüketici dernekleriyle iyice bir konuş seni bir avukata yönlendirsinler.çünkü aracını kabarcıklı binmen içine sinecekmi bilmiyorum ama benim sinmezdi.belki ilerde daha büyük problemler çıkar.şimdi içine kurt düşürmek istemiyorum ama bir hakkın varsa(ki bence var olması lazım bu olay senin suçun değil) hakkını sonuna kadar aramalısın...
Bu yaklaşım pek hoş gelmedi bana.Amaç üzüm mü yemek, bağcıyı mı dövmek?Adamlar zaten hatalarını kabullenip zarara karşılık bir çözüm önermişler, bu işe kazanç kapısı gibi yaklaşmamak lazım.Eğer adamlar yürü işine kardeşim deseler sonuna kadar uğraşılırdı...
yaa yazıktır günahtır kaç kişi o servisten ekmek yiyor....
direk opeli mahkemeye verecekseniz verin...(elin gavuru)
benim astramda da 5-6 yerde sanki boya altında toz kalmış gibi noktacıklar var arabayıda mayıs ayında almıştım hiç aklıma gelmedi böyle bi yaklaşım acaba bunları göstermelimiyim arkadaşlar ?