Boya koruma ve dikkat edilmesi gerekenler hakkında

9bvwX7n.jpg

Ürünler gerçekten çok başarılıymış.Hele o bez beni benden aldı.yani eldiven :D

3iIW4mb.jpg

temizlik başlasın...

FNtfzXN.jpg

nXRDfh3.jpg

kNTUFiL.jpg

LURDe74.jpg

güzel parlamış :) ellerine sağlık...

acaba arabanın arkasını sadeleştirsen nasıl olur sencem ? daha güzel olmamı ?

güzel parlamış :) ellerine sağlık...

acaba arabanın arkasını sadeleştirsen nasıl olur sencem ? daha güzel olmamı ?

Evet ya haklısın iyice çingene arabasına döndü.Önce camdaki bilkentli aslanları çıkartsam iyi olacak.Mezun olalı 4 yıl oldu nerdeyse :D işte şu tampon ekleri + spoiler olayını çözsem APP plaka da yaptırsam sökecem onların hepsini. :D

Cidden haa sakızdan çıkan dövmeleri yapıştırmışın gibi o ne kalabalık öyle :D
Eline sağlık bak güzel yıkama olmuş ;)
Kurulama konusunda da geçen bimlere geldi 5li havlu mikrofiber bezlerden onları kullanabilirsin toz vs içinde gene bimde sürekli satılan ufak boy paketleri var bunların iyi iş görür ha bide mf ürünleri deterjanla yıkama yapısı bozulur ılık suda sabunla yıkamaya gayret göster ;)

Arkadaki kocaman Troll kafasına bayıldım :D Çok gıcık eder bi tip olmuş arkadaki araç kudurur be o troll kafa yüzünden

Bunlarıda yapıştırsan olurmuş aslında :D Fikir açısından söyleyim dedim

3091970181_1_3_OiRlPeZF.jpg

troll.png

şu an aşk hayatım güzel ama bekar iken aslında forever alone yaptırcaktım.Ya aslında amaç sticker fln değil.Amaç hayata eğlenceli baktığını görebilmek gösterebilmek.Mesela arka canımda yazan c++ programlama dilinde print görevi gören komut dizini.Sırf espiri olsun diye yapıştırdım.Ziraa troll suratıda öyle.Vanalı var bilmem ne var.amaç eğlenmek eğlendirmek :) hepsi geçici heves sonuç olarak.sökülür gider problem değil.ben dikiz aynasına baktığım zaman arkamdaki sürücüyü güldürebiliyorsam o zaman eğleniyorum demektir :)

Geri