Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Boya koruma, çizik giderme ve parlatma uygulamaları
polisaj makinası makıta 9227 jb olacak başkası yalan çizik giderme yaparken devir hızı çok önemli ve en iyisi makitadır rahat ve güzel işlem çıkarabilirsiniz ama acemi acemi aracınıza bulaşmayın boyanızı yakarsınız helekı m83 ile denerken
arkadaşlar boya koruma yapıcam ama fazla aşındırmıyan (pasta) önere bilirmisiniz.+pasta-glaze-( )ntx 2,0, dan önce ki boşlukta cila kullanmam gerekirmi?
Herkese selam. Arabamın sağ arka kapıda iki şerit dein çizik var Henüz işlem yapmadım. Autoking ve opan a sordum. Pasta rötüş olmaz boyanmalı diyorlar. Tırnak takılıyor çiziğe. Ne yapabilirim, yardımcı olan olursa dua ederim
Herkese selam. Arabamın sağ arka kapıda iki şerit dein çizik var Henüz işlem yapmadım. Autoking ve opan a sordum. Pasta rötüş olmaz boyanmalı diyorlar. Tırnak takılıyor çiziğe. Ne yapabilirim, yardımcı olan olursa dua ederim
Arabam gümüş gri, çizik durumunu kurtarır mı bilemiyorum ama, çoğu kimse boya çözer diyor. Ankarada boya olmadan çözebilecek işçiliğine güvenilir bir yer arıyorum. Teşekküler,
2011 siyah insignia var bende...siyah olunca malum benim danışmak istedigim.arac su geldigi zaman üstünde o su tanelerin izi kalıyor ya bunu nasıl engelerim tek bir işlemle..o lekelerden nefret ediyorum buna bi çözüm varmı tek bir uygulama ile.mesela yagmur yagdı aracın üstünde su taneleri kuruyunca nok nokta kalması bu durum yani.