elinize sağlık hepside güzel olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence ikisininde dünya çapındaki tarihçesine bir bakın hangisinin dünyada taraftarının olduğunu inceleyin kararınızı bilinçli bir şekilde verin diye tavsiye ederim.peki hangi firma daha iyi meguiars mı ziebart mı
makineyle verniği yakmadıysa oluşan solukluklar her zaman yok edilir lakin boyanın yüzeyine zarar verildiyse yapılabilecek bir şey kalmamıştır araclarınızı hiç bir zaman kalın pasta uygulamasına sokmayın boya yüzeyinde inanılmaz micron kaybına yol açmaktadır,arkadaşlar bilginize....
senin resimler iş yerinde kaldı abi onlarıda eklerim.benim tayyarıda koysana ama resimleri koyarken öncesi sonrası yapta farkı anlasınlar ümidim burdakilerin hepsi arkadaşımız kardeşimiz onlarda bu hünerli ellerle tanışsınlar
çok güzel olmuş eline sağlık valla nazar deymesin.
çok güzel olmuş eline sağlık valla nazar deymesin.
Nedir bu işin sırrı ben kendim sadece cila atmak istiyorum çünkü gördüğüm kadarıyla pastaya ihtiyacı yok arabanın
Neeeee tam 7 kat sen geç pastayı 7 kat farklı malzeme )) herkez yapamaz zate makina ile yapılıyor makina izi bırakırsın yada boyayı yakabilirsiniz...