boya koruma

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ErSN 39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ist ümr alfa tunıng işletmecısıyım sadece opellere boya koruma 100tl iç detaylı temızlık 100 tl kullanılan ürünler meguılars ve 3M birgün öncesınden randevu alınız .iç ve dış temızlık en çok maksımum 8 saattir. müsteri memnuniyeti için işi abartıp aracı 2 gün yok yere bekletmeye gerek yok.

not : opel dışı araçlarınız için aaramayın..........
 
Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama kullandıkları cila makinası bazen hareler bırakabiliyor. Sanki fırça ile yıkanmış gibi izler görünüyor yakından bakınca, bu sorunu yaşayan var mı?

harelenme oluşmuş araç bitti kabul edilmediği gibi sahibine teslim edilmez.
hare giderici wax uygulaması yapılmalıdır... wax polısajla uygulanır. ve sarı pedlerle finallenir....

aracınız size eksik işlemle teslim edilmiş.

oto kuaförlüğü hakkında her türlü sorununuz için yazabilirsiniz..
ozan yaman
 
şimdiden hayırlı olsun. fiyatta opel club card indirimi yaptılar mı?

yok be ne indirimi opel clup card a bile işlemediler. bırak nidirim yapmayı 200+KDV(36) = 236 tl ben 2 adet 100 tl 1 adet 20 tl 1 adet 10 tl 1 adet 5 tl verdim 1 tl yi bile istedi. neymiş afturada öle yazıomuş zaten kızardı bozardı ama hocam benim cebimden çıkar dedi. bende bişi demedim sonuçta oda emir kulu.
 
fiyat o aralarda fakat 2 gün olayı çok saçma

arkadaşlar bu 2 gün olayı şu car wax ustası çorludan geliyor. usta burgaza gelince başka işlerde çıkartıyorlarmış. İNAN YETKİLİ SERVİS 'in tek car wax ustasıymış dert yanıyordu hatta adam. saat 17:30 da servis kapanıyormuş devlet dairesi hesabı bana servis danışmanı 2 günü bu yüzden demiş. ki usta o gün akşam saat 19:30 a kadar benim arabayla uuraşmış. ertesi gün burgaza gelmesin diye.
 
aracım çok güzel oldu inanın ilk aldığım günden daha parlak oldu diyebilirim. üzerinde o hare dediğiniz den eser yok aracın resmini ekleyecektim ama başaramadım. FORMDA ARA RESİM EKLE ye kopyalayın diyor ama ben öle bişi görmediim ARA RESİM EKLE die bişey :(
 
Geri
Üst