Boyada Kabarma?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muebbet

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Selamlar; Wax uygularken aracın sağ kapılarının üst kısmında ufak ufak benek gibi kabarcıklar olduğunu farkettim bu neyin göstergesi? yada bunu gidermenin bir yolu varmıdır? Ayriyetten tavanda gri ufak bir yuvarlak oluşmuş boyaya zamanla zarar verirmi? Teşekkürler

Kabaran yerler kazınacak ve yeniden boyanacak.Tek çözüm bu.

kabaran yerler birgün patlayacak ve altınan paslı sacı göreceksin yapacağın tek sey sanayıden boya koduna göre 100gr rutus boyası ve 1 numara sulu boya fırcası alıp mınık dokunuşlarla rutuslamak hiçte belli olmaz benım herzaman yaptıgım sey

görünmeyen bir yerde ise takma ama görünüyorsa rütuş hem mantıklı hem de ekonomik olur....

sıfır aldığım Fiat FİORİNO aracımda da başıma gelmişti motor kaputunda mercimek büyüklüğünde birkaç dökülme oldu.Fabrikayı aradım şöyle böyle bir sürü hikaye anlattılar.birkaç ay daha bindim sattım sonrada...

görünmeyen bir yerde ise takma ama görünüyorsa rütuş hem mantıklı hem de ekonomik olur....

öyle düşünüyorum yakından incelemedikten snra baya belli bile olmuyor.. ilerde büyür düşer yada çatlarsada mecburen boya görücek teşekkürler herkese..

Güneş yanığıda olabilirmi? bendede bu şekil başladı ufacıktı şimdi kocaman oldular tavan komple gitti şimdi bagaj kapağında başladı oda yakında patlayıp iyice çoğalacak satacam bu gidişle biraz pasta cilayı bilinçsiz atmaktan oluyo gibi geldi

Güneş yanığıda olabilirmi? bendede bu şekil başladı ufacıktı şimdi kocaman oldular tavan komple gitti şimdi bagaj kapağında başladı oda yakında patlayıp iyice çoğalacak satacam bu gidişle biraz pasta cilayı bilinçsiz atmaktan oluyo gibi geldi

bilmiyorum güneş yanıklarının tavan yada kaputta daha çok olduğunu gördüm bendeki ufak kabarcıklar sağ kapının açma yeri üstünde çizgi halindeler

Eğer böle bişi ise durdurulmuyor akışına bırakın benimkinin mesela tavanı ufacıktı böle oldu biraz resmi uzaktan çektim belli oluyor

9311.jpg

Eğer böle bişi ise durdurulmuyor akışına bırakın benimkinin mesela tavanı ufacıktı böle oldu biraz resmi uzaktan çektim belli oluyor

9311.jpg

bu şekilde soyulma yok çok ama çok ufak çok sayıda kabarcık gibi kabarcklar var

Geri