Böyle İyimi Biraz Daha Alçaltayım mı ??????

hıc ıyı olmamıış vasat göruntu

bu kadar da dalga geçilmez millet herkez kullandığı kelimelere dikkat etsin arabada 5 cm yay var başka bişey yok size bi soru sorduk herkez dalga geçiyor yok bijona kadar indir falan. Bu site böyleyse bundan sonra bende ona göre muamele yaparım

bu kadar da dalga geçilmez millet herkez kullandığı kelimelere dikkat etsin arabada 5 cm yay var başka bişey yok size bi soru sorduk herkez dalga geçiyor yok bijona kadar indir falan. Bu site böyleyse bundan sonra bende ona göre muamele yaparım

Hoşuna ne gidiyorsa sen bizim görüşlerimizi almak için koymadınmı resmini isteyen istediğini der..
Herkezin konuşma özgürlüğü var..
Ayrıca arabanı komik duruma düşüren sen millete kızan sen ne iş biraz dikkatli ol..
Bu siteye öyle muamele yaparmış zorunamı gitti başkalarıylada böyle dalga geçtiğimiz olur anlayışlar karşılarlar ama sen millete küfreder gibi karşılık veriyorsun biraz dikkat..

walla gelişe göre gidiş derler istediğin muameleyi yapabilirsin tatlı dilli oldugun sürece....

fakat arabayı aşırı bastıktan sonra "daha alçaltayımmı" gibi bir soru sordugunda " yetmez bijona kadar indir" esprisine bence sende gülmelisin. :)

Adı üzerinde espri yapılıyor, ve espride tam yerinde yapılıyor çünkü araç yerlerde sürünürken sen kalkıpta dahada indiriyimmi diyorsun ! Arabada sadece 5cm yayla bu kadar inmez bu araç ... Bu yaylardan ya 1 2 bakla kesilmiş yada aracın bagajı ful dolu ;)

araç hasta gibi görünüyor. hiş hoş durmamış ki az daha indireyim mi diye soruyorsun dostum.

:) Biraz abartı inmiş bence.. mümkünse kaldırın derim ben böyle kullanırsanız çok masraf çıkartır size. ;)

sen bu fotoğrafı bu siteye koyuyorsan her türlü yoruma açık olmalısın. yorumlar iyi olucak diye bi kural yok. madem böyle zoruna gidicekti koymasaydın fotoğrafı.

Ben cok beyendim bir 5 cm kadar daha indirmelisin.

Geri