Böyle İyimi Biraz Daha Alçaltayım mı ??????

sen bu fotoğrafı bu siteye koyuyorsan her türlü yoruma açık olmalısın. yorumlar iyi olucak diye bi kural yok. madem böyle zoruna gidicekti koymasaydın fotoğrafı.
+1 :)

yiter ya yiter :kop::kop::kop: kardeş daha ne indirecen bence abartı olmuş yükselt biraz.

ben 4 cm indirttigime pisman oldum eski haline cevirtecem hatun her arka koltuga oturdugunda firca yiyom yaa :D

bu kadar da dalga geçilmez millet herkez kullandığı kelimelere dikkat etsin arabada 5 cm yay var başka bişey yok size bi soru sorduk herkez dalga geçiyor yok bijona kadar indir falan. Bu site böyleyse bundan sonra bende ona göre muamele yaparım

bence senin eklediğin fotoğrafda bir yanlışlık var 5 cm lik yay arabayı o kadar indirirmi o fotoğrafda sanki arabanın amortisörü yayı hiç bir şeyi yokmuş gibi duruyor yada bagajında çok ağır bir yükmü vardı bilemiyorum ama 5cm lik yaylık iş değil o resimdeki araç.. biraz milletin tiye almasının nedenide o yanlış anlama yani şahsına bir şey diyen yok..

walla bende 5 lik yay aldım bukadar indirirse çok pişman olurum yaaaa :S

bence alçatmayın

5cm bukar indiriyosa benim kullandığım sportline 0.25 indirmiş heralde...

Arkadaşım burda senle dalga geçen yok ama sen bizle kafa buluyosun gibi soru sormuşsun.Arabayı basmıssın yere hemde 5cm yaydan başka bişey yok diyosun hemde daha da indireyim mi diyosun.Herkes görüşünü bildiriyo, kimi mizahi,kimi de normal şekilde.Eleştireye açık ol biraz.

Leylek olmuş bu arabaya yaaaa ıyy. :( Bu ne böyle acaip çok yüksek.

Sen takma yorumları bas biraz daha bas daha var bunun yolu. :)

Geri