bravo 1.6 jtd 105 bg & astra cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ceysen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astra cdti 1.3 mü bravo 1.6 jtd 105 bg 290 mn mu

• Kullanılan toplam oy
    61
gidin 2sini kullanın sonra karar verin 15 bg yanıltmasın bence..

Bravo'ya altın semer vursalar bile,almam.
Opel ve Fiat,kalite olarak karşılaştırılmamalı bence.

Bravo'ya altın semer vursalar bile,almam.
Opel ve Fiat,kalite olarak karşılaştırılmamalı bence.
evet kalite olarak karşılaştırmak yanlış olur..
çünkü fiatın opel kadar saglam konsolu yok...

15 BG değilde arada 90 NM tork fark var, mutlaka bi fark olacaktır.

performans anlamında olucaktır ama söyle diyim altımda 90 hp lik manuel dizel araç var.. 1.6 125hp , 1.6 110hp benzinli araçlar kullandım.. hic birinde vaaay be biz eşeğe biniyormuşuz (performans anlamında) demedim.. işin gerçegine bakarsan 35 hp fark 20 hp fark azımsanamıycak farklar degil ama piste cıkarmıycaklar hic birimizi.. hic birimiz yarışlara katılmıycaz.... o yüzden işin türkiye şartlarındaki boyutuna bakarsan vergi olsun , yakıt olsun.. onun yanında sağlamlık , kalite , yol tutuş ve 2.el piyasası dersen astra boy boy farkla önde cıkar..

bu biraz zevk meselesi bu saatten sonra.. o da tartışılmaz.. :)

Son düzenleme:
performans anlamında olucaktır ama söyle diyim altımda 90 hp lik manuel dizel araç var.. 1.6 125hp , 1.6 110hp benzinli araçlar kullandım.. hic birinde vaaay be biz eşeğe biniyormuşuz (performans anlamında) demedim.. işin gerçegine bakarsan 35 hp fark 20 hp fark azımsanamıycak farklar degil ama piste cıkarmıycaklar hic birimizi.. hic birimiz yarışlara katılmıycaz.... o yüzden işin türkiye şartlarındaki boyutuna bakarsan vergi olsun , yakıt olsun.. onun yanında sağlamlık , kalite , yol tutuş ve 2.el piyasası dersen astra boy boy farkla önde cıkar..

bu biraz zevk meselesi bu saatten sonra.. o da tartışılmaz.. :)

+:good:
Vectra'yla otobanda 240 km hızla girdiğim viraja,hangi FİAT'la girebilirim diye düşünmüyorum bile.

Geri