Brembo kaliper kapağı ile ilgili görüşleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gogoank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gogoank

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
trafikte sıkça karşılaştığınız olmuştur. araç gelir gelmez gidip yaptırasım var. kullanan var mı ? bu arada görüşlerinizi bekliyorum.

araç beyaz. jantlar çok kollu 17 ismini bilmiyorum jantın (cahilliğin gözü blind olsun : )

Ekli dosyalar

• brembo 2.webp
    brembo 2.webp
    16.7 KB · Görüntüleme: 178
  • brembo 1.webp
    brembo 1.webp
    31.7 KB · Görüntüleme: 8
Ynt: Brembo kaliper kapağı ile ilgili görüşleriniz

Aracınızın donanımı neydi, jantı ona göre söyleyebiliriz. ((:

Bu kapaklarda on numara gerçekten bir tek Cosmo jantlarında kendini gösteremezler sanıyorum, ama sport jantlarda falan on numara dururlar. (:

GNSpower link' Alıntı:
Aracınızın donanımı neydi, jantı ona göre söyleyebiliriz. ((:

Bu kapaklarda on numara gerçekten bir tek Cosmo jantlarında kendini gösteremezler sanıyorum, ama sport jantlarda falan on numara dururlar. (:

cosmo donanım. fakat yaza doğru jantları değiştirme düşüncelerim var.

gogoank link' Alıntı:

Jantlar değişince kendini daha iyi gösterebilir ama Cosmo jantların arasında boğulur gider bu garibanlar. (:

kapaklar son yüklediğiniz resim gibi durmaz,kapak olduğu için...
ben aracıma serviste taktırmıştım montajında kaliperleri matkapla deliyorlar bilginiz olsun, silikonla yapıştıranlarda duydum, ama nekadar sağlıklıdır bilmiyorum..

denizcetin link' Alıntı:
kapaklar son yüklediğiniz resim gibi durmaz,kapak olduğu için...
ben aracıma serviste taktırmıştım montajında kaliperleri matkapla deliyorlar bilginiz olsun, silikonla yapıştıranlarda duydum, ama nekadar sağlıklıdır bilmiyorum..

evet genelde silikon şeklin yapıyorlarmış. ''mış'' fakat bakındığım kadarıyla metal ve sıkıştırma yöntemini uygulayan çok. zaten fiyattan da kendini belli ediyor. kimileri 50 tl ( 4 adet ) kimileri set halinde 330 lira. metal aksamlı olanın bu görüntüye yakın olacağına inanıyorum.

gogoank link' Alıntı:

Benim de yaza doğru temiz 2. el cosmo jant arayışlarım başlayacak. Anlaşırsak ve jantlarınız temiz ise alabilirim :)

chiv link' Alıntı:
Benim de yaza doğru temiz 2. el cosmo jant arayışlarım başlayacak. Anlaşırsak ve jantlarınız temiz ise alabilirim :)

aracı henüz almadım. ocak ilk hafta teslim inşallah. fakat çıkan jantları vermeyi düşünmüyorum. ama burada bir rezervimiz olsun. .)

Brembo fren sistemi olmayan bir araçta bu kapakları görmek nedense bana itici geliyor tabi ki bu benim görüşüm zevk meselesidir takılabilir :)

eraytly link' Alıntı:
Brembo fren sistemi olmayan bir araçta bu kapakları görmek nedense bana itici geliyor tabi ki bu benim görüşüm zevk meselesidir takılabilir :)
Toprağm ben gibi farklı fantazileri var  :D

Geri