Bridgestone Trunza Michelin energy farkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deluxe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün nokian bayiisini aradım Bana önceliğin ne diye sordu konfor sessizlik v.s arıyorum dedim. Satıcı çocuk abi ben lastiğimi satmak isterim ama önceliğin bunlar ise michelin den şaşma dedi nokian için susmayı tercih etti. Hayret ettim Nokian bayiisinde böyle birşey helal olsun dedim dürüst çocukmuş.

Bu arada starmaxx alacağım karar verdim ses yaparsada neyapim :)

Ben vectra araçlarımda şimdiye kadar nokian, pirelli, kleber ve michelin kullandım. Diğer markaları kullanmadığım için yorum yapamam. Bu dört marka arasında ençok memnun kaldığım michelin (yakıt tasarrufu, sessizlik, konfor açısından bence rakipsiz) ondan sonra da kleber geliyor. Pirelli ve nokian fiziki olarak dayanıklı olabilirler ama bence sesli ve sert lastikler, hele hele pirelli yakıt bakımından maşallah :(.

Ben vectra araçlarımda şimdiye kadar nokian, pirelli, kleber ve michelin kullandım. Diğer markaları kullanmadığım için yorum yapamam. Bu dört marka arasında ençok memnun kaldığım michelin (yakıt tasarrufu, sessizlik, konfor açısından bence rakipsiz) ondan sonra da kleber geliyor. Pirelli ve nokian fiziki olarak dayanıklı olabilirler ama bence sesli ve sert lastikler, hele hele pirelli yakıt bakımından maşallah :(.
savaş abıye katılıyorum mıchelin kullanıyorum kolay kolay baska lastık almam cunkı memnunum:D

Yukarıda yazılanlar gerekli cevapları vermiş gördüğüm kadarıyla yanlız benim eklemek istediğim "küçük bir hatırlatma" hangi lastiği alrsanız alın, lastiğin bayat olmamasına mutlaka dikkat edin...Üretim tarihi yeni olanları tercih edin...

Çünkü lastiğin ömrü 5 ile 10 yıl arasındadır (Hiç kullanılmasa bile) 5 yıllık ömrü olan ve bayide 4 yıl rafta kalan lastiklerden uzak durun; ve kampanya diye ucuz görünen lastikler genelde üretim tarihi üzerinden baya süre geçen lastiklere yapılır...Aman buna dikkat edin...3 kuruş fazla olsun ama iyisi olsun...

kalite, sessizlik, yol tutuşu arıyorsanız; michelin energy tavsiye ederim!!

bir hırsla gittim michelin energy saver taktırdım. ama pekte hoşuma gitmedi yol sesi yine var tak tuk vuruyor. eski lastiklerim daha güzeldi açıkcası

bir hırsla gittim michelin energy saver taktırdım. ama pekte hoşuma gitmedi yol sesi yine var tak tuk vuruyor. eski lastiklerim daha güzeldi açıkcası

Hayırlı olsun.
Lastik havalarını fazla basmış olmasınlar. Yoksa eskiden yeniye geçince tam tersi olması lazım.

bildigim kadari ile nokia alinabilicek en iyi lastik ama fiyatindan dolayi ragbet gormuyor ben 6 yildir 3degisik opelde brisstone kullandim ve hala kullaniyorum biraz sesli ama yol tutusu harika

nokian bayisi size bunu nasil soyleyebiliyor anlamiyorum

hocam sıfır arabada bile sonuçta o lastik sesi ve yol sesi gelir, benim arabamda hiç gelmiyo diyen bir kişi bile yoktur... gerçek şu ki Türkiye burası.. bu yol şartlarında az bile ses alıyor araçlarımız :D isterse 2012 model sıfır araba alsın vatandaş o sesten kaçış yok...
Starmaxx kullanıyordum bende, pirelli gibi dayanıklı ancak sert hamuru nedeni ile ses yapıyor... Şimdi kar kış nedeni ile michelin alpin taktırdım daha yumuşak ve sessiz geldi bana... Aynı yollardan geçiyorum sürekli, starmaxx ın yaptığı sarsıntı ve sesten daha az ses alıyor içeri araç... Michelin başarılı bu konuda sen en iyisini taktırmışsın bence...

Son düzenleme:
Geri