Bridgestone Trunza Michelin energy farkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deluxe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hava basıncı aklıma takıldı hava kompresörü ile kendim ölçtüm 35 hava basmışlar hepsi standart. Bundan mı yapıyor acaba? daha önce 30-32 arasındaydı 3-5 bar hava fark edermi şaştım doğrusu

2 takım pozenza g3 kullandıktan sonra üretimin bitmesi sebebiyle turanza er300 modeline geçtim.potenzayı aratmıyor tavsiye ederim.

dün bir petrol istasyonunda dijital makine ile ölçtüm 36 hava çıktı ön arka aynı vuruntu ve sesin kaynağı bu olsa gerek

biz lastik otoritesi değiliz. siz, bizim objektif olmayan değerlendirmelerimize bakmayın. biz bir aracın ne olduğunu anlamak için onun testlerine bakarız. dolayısiyle siz de lastik seçiminizi dünyada otorite olan kurumlarca yapılmış bütün lastik testlerine bakın. bu testleri incelediğinizde bizim gibi ülkelerde çok övülen michelin gibi lastiklerin aslında vasat performans gösterdiklerini, michelin lastiklerin kendilerine ancak orta ve alt sıralarda yer bulabildiklerini göreceksiniz.

biz lastik otoritesi değiliz. siz, bizim objektif olmayan değerlendirmelerimize bakmayın. biz bir aracın ne olduğunu anlamak için onun testlerine bakarız. dolayısiyle siz de lastik seçiminizi dünyada otorite olan kurumlarca yapılmış bütün lastik testlerine bakın. bu testleri incelediğinizde bizim gibi ülkelerde çok övülen michelin gibi lastiklerin aslında vasat performans gösterdiklerini, michelin lastiklerin kendilerine ancak orta ve alt sıralarda yer bulabildiklerini göreceksiniz.

iyi güzel diyorsun da almadan önce çok araştırdım herkez birşey dedi çoğunluk michelin üzerinde durdu. Satıcılara kalırsa herkez kendi malını övdü maxxis marka lastiği öven dahi oldu. Gittik michelin de karar kıldık dediğim gibi daha güzel daha yumuşak olmasını bekliyordum ama vuruntu ve patırtı kütürtüler yine var. Belki aracımın süspansiyonu sert olmasınında buna etkisi vardır bilemiyorum.

Yaklaşık 5 sene Michelin Energy kullandıktan sonra araba değişikliği ile beraber Brigestone'a geçtik ama yol sesi ve sertliği dayanılmaz geldi. Daha sonra Lassa Impetus Revo aldık karakter olarak Brigestone'a benzer. Ben kendi aracıma michelin alpin aldım yeni ve çok memnunum. Yazlıkları da Michelin Energy Saver alacağım kesinlikle. Sizde bence en iyisini yapmışsınız. Lastik havalarını depo kapağının içinde yazan değerlere getirip tekrar denemenizi öneririm. Bunun yanında şu an havalar çok soğuk olduğundan yazlık lastiklerin sertleşmesi çok normal.Özellikle 7 derecenin altındaki sıcaklıklarda yazlık lastikler özelliklerini kaybediyor ve sertleşiyor.

205-50-15 michelin aldım 4 adet. 5 ay sonunda, malum yollarımızın hali belli, o kadar dikkat etmeme rağmen ön 2 lastiğimde iç dış olarak toplam 9 adet balon vardı. Sonrasında Pirelli P6000 çok övülüyordu onları taktım. Yağmurda güzeldi ama kuru havada performansı beklentilerimi karşılamadı. 3 ay kullandıktan sonra Bridgestone Potenzaları taktım. Mich ile girmediğim çukurlara girdim 1,5 sene tek balon yapmadı. Islak kuru kar performansı muhteşemdi. Ondan sonra değişmezim oldu bridgestone.

Geri