bence vectrayı değiştirme soylediğin araclardan hiçbiri vectra kadar rahat ettirmez geliyo bana. 1-2 yıl daha bekle sıfır bi arac al kafana gore
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renault megane denilen araç güvenlik + yol tutş + konfor gibi konularda vectra ile aynı sınıfta değerlendirilemez. Yalıtım çok zayıf. Bu opel e haksızlık. Honda ile aynı kefede kesinlikle değil. 2. el mevzusuna girmeye gerek yok. Her malın bir alıcıs mutlaka vardır. Ağır gider ama mutlaka satılır. "Bunun piyasası vardır" diye başkaca hiç bir unsuru dikkate almayan düşünce yapısı sayesinde hala kuş serisi araclar fink atıyo yollarda. Amacım kimseyi eleştirmek değil ama bu tespitin doğruluğuna kesinlikle kanaat getirdim.
Size yegane tavsiyem arcınızın kronik bir sorunu yoksa satmayın. Model yükseltmek her zaman avantajlı olamayabilir. Dikkatli olmalısınız. Gecerli bir nedeniniz varsa ve illa değiştircewm diyorsanız; Alman ve Japon harici araçlara bakmayın derim.
merhabalar vectrayı alalı 2 yılı geçti model yükseltelim diyoruz arabadan bir memnuniyetsizliğimiz yok hele yakıtı çok güzel ama model yükselse daha iyi olur. aklımızda birkaç araba var bunlar nissan primera, renault megane, toyota corolla, honda cıvıc, hyundai elantra hepsi 2003-2004 model ve üstü fiyat olarak 19000tl ye kadar denk gelirse bakıyoruz. içlerinde en beğendiğim nissan primera ama bu araba hakkında bir fikrim yok sadece tasarımı çok güzel.sizce hangisi ve neden?
merhabalar vectrayı alalı 2 yılı geçti model yükseltelim diyoruz arabadan bir memnuniyetsizliğimiz yok hele yakıtı çok güzel ama model yükselse daha iyi olur. aklımızda birkaç araba var bunlar nissan primera, renault megane, toyota corolla, honda cıvıc, hyundai elantra hepsi 2003-2004 model ve üstü fiyat olarak 19000tl ye kadar denk gelirse bakıyoruz. içlerinde en beğendiğim nissan primera ama bu araba hakkında bir fikrim yok sadece tasarımı çok güzel.sizce hangisi ve neden?