O zaman hayırlısı olsun diyelim, benim yorumum kişisel görüşümdür, yani beni bağlar, sadece tecrübelerimi paylaştım. Ben B kasa aracı alırken onun da bir sinyali ile güneşliğinin biri kırıktı, kaporta, boya, motor, iç aksam temiz olunca gönül rahatlığı ile aldım, 8 senedir de memnun bir şekilde kullanıyorum.
Ama A kasa için aynı şeyi söyleyemem. Önden (ufak) darbeli olduğunu bilerek, sırf eşim acemiliği atsın, vura kıra öğrensin diye almıştım. Adam 20 TL verip plaka lambasını taktırmamıştı, 10 TL lik direksiyon keçesini değiştirtmemiş, oradam sızan yağ halıya bulaşmış, oraların temizliği için epeyce bir para harcadım, aynı şekilde bagaja pis yağlı bir malzeme koymuş bagaj halısını attım (2008 de yenisine servis 400 TL dedi), aracı aldığımda bir depo benzinle 250-300 km yol yapıyordu, şimdi en az 500 km yol yapıyor. Nasıl olsa ileride satarız diye ucuza almıştım, ama neredeyse aldığımın yarısı kadar para harcadım, adam ettim, emek harcadım, şimdi de satmaya kıyamıyoruz. Yani ben bu arabanın çıkarabileceği sürpriz masrafları karşılarım diyorsan sorun yok.