bu arabayı arkadasım alıcak alınırmı yardımcı olun Kırıkkalelıler yardım beklıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben şahsi fikrimi söylüyorum bir satıcı aracı hakkında 10 Numara tabirini kullanırsa kesin oto alım satımı yapan birisidir ve o araçta bir hata muhakkak vardır.Çevremde galerici arkadaşlarım var (diğer galericileri ayrı tutuyorum)gözümün önünde darbeli aracı 10 numara diye sattılar terbiyesiz adamlar.Dikkatli olmanızı öneririm

*qÖRmeKte fAydA wARrrrr...

sırf bu cümle için almazdım....

araç için yeterli resim yok ve uzaktan çekilmiş.bence biraz sıkıntılı duruyor

şahin ve doğanlar (95 veya 96 dan sonra çıkanlar) zaten fabrika çıkışlı tempra motordur. aslında tamda tempra motor sayılmaz.
bir tofascı olarak bende bir acıklamaya yapayım sadece 95-96 degil tempra motor ilk tempra motoru 92-93 dogan sl de basladı onlardaki motor cok güzel zaten dogan sl italyadan gelme türkiyede yapılmadı sonra sahin 94 modelleri iki türlü arac cıkardı bir düz notor birde s motor dedigimz tempra motor ama suda bir gercek bana göre dogan slx tempradan daha iyi gidiyor.arkada yükün oldumu ön ekişin hiçbir anlamı kalmıyor.(temprayla şöförlük yaptıgımdan biliyorum )

bir tofascı olarak bende bir acıklamaya yapayım sadece 95-96 degil tempra motor ilk tempra motoru 92-93 dogan sl de basladı onlardaki motor cok güzel zaten dogan sl italyadan gelme türkiyede yapılmadı sonra sahin 94 modelleri iki türlü arac cıkardı bir düz notor birde s motor dedigimz tempra motor ama suda bir gercek bana göre dogan slx tempradan daha iyi gidiyor.arkada yükün oldumu ön ekişin hiçbir anlamı kalmıyor.(temprayla şöförlük yaptıgımdan biliyorum )
hepınıze ılgınıze teşekkur edıyorum yorumları okuyor okutuyorum hatta ıstıyorumkı kırıkkalede bı arkadaş cıksa onunda yorumunu alsak daha ıyı olur

hata verio :(

kuzenim 8.000 TL'ye 1.6 TİPO aldı yepyeni jant-lastik ve müzik sistemi ile beraber :)

ben iki aracı da pek beğenmedim.

arkadaşın bence biraz daha sabırlı olsun biraz daha biriktirsin içine sinen daha güzel bir araba bulacaktır. araba almış olmak için araba almasın yani...

anladıgım kadrıyla kırmızı honda düz motor doch sa alın ama oda 1.6 oluyor ama yinede siz sorun bir ilk sahinide bosverin gögüsü kimse keyfe keder kolay kolay dogan slxe cevirmez birdearaba alacaksa gercekten diyorum adanadan alsan sahini doganın yeniden canlandıgı büyügü sehir ordaki ustalar süper araba yapıyor brezilya paralı jantlardan olsun elektrekili 4 lü manifoldlu bulsun alsın zaten hepsiğ öylede :):)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-dogan-us-600/detaymesala mesala bu bir örnek iki türlü jantı var 3 mızrak ve brezila paralı jant dediklerim bunda var

Geri