bu arabayı arkadasım alıcak alınırmı yardımcı olun Kırıkkalelıler yardım beklıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi işimi yok bursa tofaş cenneti 2 3 hafta daha sabretsin sen bulursun ordan.Sanayiyi dolaşsan yeter orda 3 5 tofaşcıya haber bırak 100 200 de atarım sana de bak neler bulurlar size :D Oraya git gel vs. bisürü masraf yapıcağınıza 100 lira sakal at CİLLİ gibi araba bulun :D:D:D

Abi işimi yok bursa tofaş cenneti 2 3 hafta daha sabretsin sen bulursun ordan.Sanayiyi dolaşsan yeter orda 3 5 tofaşcıya haber bırak 100 200 de atarım sana de bak neler bulurlar size :D Oraya git gel vs. bisürü masraf yapıcağınıza 100 lira sakal at CİLLİ gibi araba bulun :D:D:D
bızım cıllı şahın satıldı ya 6,600 92 model dı ıyıydı:D
acele edıyor benı delı edıyor sımdı gezı yaptık hondaya sardı :D

bızım cıllı şahın satıldı ya 6,600 92 model dı ıyıydı:D
acele edıyor benı delı edıyor sımdı gezı yaptık hondaya sardı :D

Ne arabaydı o bee :D

aşağıdaki hondayla bi ara bende ilgilenmiştim fiyat 9400 civarı bişeydi.Sonuçta 17 yaşında bir araba motorunda sıkıntı olacağını sanmıyorum ama cam fitil aralarından genelde çürüyo hondaların bu kasaları.İyi bakın abi.

Ne arabaydı o bee :D

aşağıdaki hondayla bi ara bende ilgilenmiştim fiyat 9400 civarı bişeydi.Sonuçta 17 yaşında bir araba motorunda sıkıntı olacağını sanmıyorum ama cam fitil aralarından genelde çürüyo hondaların bu kasaları.İyi bakın abi.
7200 bıraktı cok duzgun duruyor kapı dıreklerını ve cam dıreklerını kontrol ettırsın ozaman sagol;)

Geri