bu araç alınır mı?? Vw golf 6

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vectra38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben almam alanada karışmam:(

Bende almam. Çekme belgesi bilmem ne? gerek yok başımın ağrımasına... karar tabi sizin fikrim benim bu yünden.

Alınmaz.

??? ben sanki cevap yazmıştım bu konuya ???
yepisyeni araba gönyesini bozacak bir kaza yoksa neden olmasın...ekmek yeme derdi yoksa alınır...

Durumu iyi olan birisi almaz gibi ama almayı düşünen de aracı gözle görüp ustalara gösterip almalı.

her şey bir yana süvet ve istepne diye yazan birinden araba alınmaz, ayrıca VW çok sorunlu araçlardır, hem parçaları zor bulunur, pahalıdır, doğuş oto rezalletir, opelde de sıkıntılar oluyor diyebilirsiniz ama en azından parçalarımıız bulup sanayide bile vw grubuna göre çok daha ekonomik ve ucuz fiyatlara sorunumuzu çözebiliyoruz.

vw grubundan anlıyor olsaydım alırdım... neden olmasın...

araç daha önce pert olduğu için çekme belgesi alınmıştır. yani trafikten çektirilmiştir. sonrasında yeniden ruhsat ve plaka alınıp tekrar muayenesi yapılmıştır. yeni plakası hiç çekinmeden verilmiştir. çünkü SMS atsanız da kaza görünmeyecektir. kaza eski plakaya çıkmaktadır.

yazılanlardan anlaşıldığına göre ön 3 parça değişip boyanmıştır.

kesinlikle uzak durulması gerekir

her şey bir yana süvet ve istepne diye yazan birinden araba alınmaz, ayrıca VW çok sorunlu araçlardır, hem parçaları zor bulunur, pahalıdır, doğuş oto rezalletir, opelde de sıkıntılar oluyor diyebilirsiniz ama en azından parçalarımıız bulup sanayide bile vw grubuna göre çok daha ekonomik ve ucuz fiyatlara sorunumuzu çözebiliyoruz.

Al birini vur ötekine Rıfkı abi , opel de ak kaşık değil. :) Bizde 2004 polo var , opel'e göre daha ucuz parçaları..

Aracın direksiyonundaki alüminyum kaplama eksik gibi.
Madem bu araçların satılması zor oluyor. Neden bu araçları bir daha satıyorlar?? Hurdaya ayırıp parça parça satsın kasko firmaları? Böylelikle ortada pertten dönme araç da çok sık görülmez??

Son düzenleme:
Geri