Uno iyiymiş.. İyice baktırın içinize sinerse alın derim ben
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun güzel günler de kullanın.
Teşekkür ederim Nadir abi sağol. İftardan sonra gidip yıkayacağım nasipse.
Öyle heyecanlıyım ki. 3 aylık Passat'ım var ama ramazanın başından beri garajda yatıyor, bir defa çıkarıp da gezmedim açıkcası pek heyecanlandırmıyor.
Ama bu aracı ailemden hiç yardım almadan, tamamen kendi paramla, , uzun süre arayarak, içime sinecek aracı bulmayı bekleyerek; kısacası çok zahmetle aldığım için çok değerli geldi bana, insanın kendi alın teri çok tatlı oluyor. Acayip heyecanlıyım vallahi (
Araç arayışım 2001 1.2 Palio EL (LPG'li) ile son buldu arkadaşlar. Uno satıcısı söz verip dönekli yaptı. HEr işte bir hayır varmış ben de:
170.000 km'de. Otomatik cam, hidrolik direksiyonlu Palio aldım. Genç bir arkadaş ihtiyaçtan satıyordu. Dün ilana vermişti bugün baktırdım aldım.
Değişen yok. Birkaç parça boya var.
Baskı balata, Triger, yağı, filtreleri vb. komple yeni değişmiş (Belli oluyor zaten). Araç çok yumuşak, tam anlamıyla pamuk gibi. Debriyaj olsun, direksiyon olsun gerçekten sürüşünü çok beğendim.
Şimdilik çok memnunuz bakalım. Böyle devam ederse kendisiyle çok daha detaylı ilgileneceğim.
Dışı şuan biraz kirli.
Edit: Yazmayı unuttum. 13.500 e aldım.