Bu araca ne dersiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan REC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kazasız belasız bin aga :)

100 km sonra LPG aldım; tamamı şehir içi olmak üzere 22 krş civarı yaktı. Ama dik rampalarda biraz zorladım kontrol amaçlı.

Çok sağlıklı bir ölçüm değil, uzun vadede daha net anlaşılır elbette ama ortalama bu şekilde. Hava ve LPG filtresini değiştireceğim belki biraz daha düşer.

Ne yakmalı LPG'de? Normal mi bu değer? Mesela 50 TL'ye kaç km yol yapıyor LPG kullanan arkadaşlar?

100 km sonra LPG aldım; tamamı şehir içi olmak üzere 22 krş civarı yaktı. Ama dik rampalarda biraz zorladım kontrol amaçlı.

Çok sağlıklı bir ölçüm değil, uzun vadede daha net anlaşılır elbette ama ortalama bu şekilde. Hava ve LPG filtresini değiştireceğim belki biraz daha düşer.

Ne yakmalı LPG'de? Normal mi bu değer? Mesela 50 TL'ye kaç km yol yapıyor LPG kullanan arkadaşlar?

Benim arabayla kıyaslama ama 28 litre lpg şehir içi 250-300 km arası, uzun yol 370 e kadar çıktı. Brc kit.

Kardeşim sanırım bu araç üzerinde olan lpg tek nokta için olan sistemlerde olsa gerek yanılıyor muyum?

Kardeşim sanırım bu araç üzerinde olan lpg tek nokta için olan sistemlerde olsa gerek yanılıyor muyum?

Abi atiker sıralı sistem var aracın üzerinde. Genel manada çok sorunsuz.

Ama bir ayara ihtiyacı var sanırım. Rolanti biraz titrek, (ancak devir saatinde zerre kadar dalgalanma yok) bir de boşta beklerken benzine geçince bazen stop ediyor.

Geri