Bu bir hastalık mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 23022010a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizi de izlemiyor abi hehe şimdi amacım ona araba kullanmayı öğretmek ama korkuyorum arabaya zarar verecek diye. Gerçi istemiyor ama ben öğrenmesinden yanayım. Tek sürücü gerçekten zor oluyor. İki gün dedim bugün gidiyoruz öğreneceksin diye, yok istemem dedi, bizimkilerin arabasıyla dedim (otomatik) bak o olur dedi :D 1 keresinde kullanmıştı ama ne ecel terleri dökmüştüm :)

Desene yeni bir trafik canavarı yaratacaksın :D

Valla onu bilemem de, bildiğim tek bir şey varsa, bir kadın erkeğinin ekendisiyle didişmek yerine başka şeylerle ilgilenip kafasını dağıtmasını her zaman tercih eder :) Stresini başka şeylerle yok etmiş erkek her zaman sakin erkektir :) Kadınlar da bunu çok iyi bilir :)

Abi belki senin dediğin ilerleyen yıllarda olur ama biz daha sadece 2 yıldır beraberiz :D

Abi benimde senden bir farkım yok çok fazla uraşıyorum bende..
Şuan arabaya harcayacak imkanım kalmadı mesela yapacak 3 5 eksik daha buldum ama onları ekleyemeyınce kafayı yiyorum.:)

aksi olsa anormal olurdu, zira kanımızda var ...

:rakir: AT- AVRAT - SİLAH :rakir:

Son düzenleme:
Abi benimde senden bir farkım yok çok fazla uraşıyorum bende..
Şuan arabaya harcayacak imkanım kalmadı mesela yapacak 3 5 eksik daha buldum ama onları ekleyemeyınce kafayı yiyorum.:)

Evet büyük para harcıyoruz aslında arabalara. Ben farlarımı temizleyemedi yahu kaç gündür kafayı yiyorum aynı senin gibi :D

Aynı hastalık bende ve yakın tanıdıklarımdada var durum normal:D
Ama bir fark var ben kızlarla bu konuları konuşmam anlatmam anlamazlar ve gereksiz soru sorarlar.
Vakti gelince gider aracımı yıkarım saatlerce onunla uğraşırım bunun içinde açıklama yapmam çünkü ne dersen de onlara anlamsız geliyor.

Bir liste yapmışımkii...
Arka çamurluk ağızlarındaki çürükler yapılacak ve açılacak.
Ön taraf yere düşürülecek
Orta susturucu iptal edilecek
Pasta cila yapılacak ( kendim yaparım)
Ön tampon boyanacak (kendim yaparım)
Apaçi işi olmayan düzgün pedal seti. (orj olanının plastiği düşmüş)
Arka plakanın oldugu yer mat siyah folyo çekilecek.

Çoğu basit ama alt alta koyunca maliyetli işler.Havalar düzelsin el atıcam inş :)

nasılki futbol hastalık değilse buda hastalık değil, zevk. bir garajım olsa neler neler yapacamda...
yabancıları takdir ediyorum garaj kültürleri var, bu yüzden birçok konuda ilkleri onlar yapıyor, biz onlardan gördükçe taklit ediyoruz. dediğim biraz garip gelebilir ama garaj büyük nimet. garajım olmadığı için yapmak istediğim şeyleri evde yapıyorum zaten odam yarı atölye oldu, bu işleri garaja taşımak daha çok imkan sağlıyor.
neyse, yazdığımı tekrar okudumda benimki gerçekten hastalığa doğru ilerliyor gibi:rakir:

bu arada nişanlınızın bu konuları konuşurken sıkılmadan dinlemesi de sizin için büyük nimet :D birçok kişi öyle yapmaz, o yüzden en çok istediğim şeylerden biri otomobilden anlayan bir eş:D

Geri