Bu bir hastalık mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 23022010a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence hastalık, ben de yavaştan aşıyı almaya başladım. ilerde ne yaparım bilmiyorum ama şimdiden 200 liralık bakım malzemesi aldım. içlerinde g tecniq cam solusyonu bile var ta ingiltereden getirttik :)
Allah sonumuzu hayreylesin

Yahu bizim bir garaj var ama tam 1 arabalık, aracı sokunca zor inip biniyorum orada da chevrolet yatıyor.

1 saat önce bu konuyu konuştuk yine, neler yazdığınızı merak etti, "neden kimse böyle bir nişanlın var diye şanslısın demedi" dedi :D

Bugün yine otomobil reyonuna 30 dakika kilitlendim, ne alsam ne alsam diye düşündüm, hepsini almak geçti içimden :D Ah ah Allah sonumuzu hayır etsin :D

ya olurmu ya , biz onlarin alisverisine katlaniyoruz, saatlerce bayan giyim yerinde bekliyoruz CIXXX demiyoruz ...onlarinda CIIIXXX demeye hakki yok kardesim :D

birde aklima su geldi gokhan kardes, sanirim yenge seni , evlilige hazirlamak istiyor, hani izgara yaparken tavuklarin ustuen yag, tuz baharat eklersin dinlenmeye birakirsin ya, sanirim yengede seni oyle yapmaya calisiyor , aman dikkat biz yandik sen yanma :D

Son düzenleme:
mesela

33 Yılın tecrübesiyle biriktiriyor,evlenince hesap sorucak olabilir derim ben.:maden:

Geri