bu da benim astram

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
MAŞAlllah kazasız belasız kullan yağmur berekettir susuz kalacanız istanmbulda yağsın:D

ilköğretim okulunda müdür yardımcısıyım....branş sınıf.

Bizim okul bahçesine araba girmesi yasak,gerçi etraf müsait de park sorunumuz yok Allah a şükür;dikkat et de öğrenciler falan çizmesin bi tarafını ... :)

mdellal' Alıntı:
Bizim okul bahçesine araba girmesi yasak,gerçi etraf müsait de park sorunumuz yok Allah a şükür;dikkat et de öğrenciler falan çizmesin bi tarafını ... :)

inanmayacaksınız ama okulum çıkmaz sokakta...yani park sorunumuz var..otopark a para vermekde istemiyorum.ortalıkta duruyor garibim.bana gıcık öğrencilerin saldırısına uğramasından korkuyorum:) onun için güvenlik kamerasının önüne koyuyorum hep...bi de dışarda görevli nöbetçi öğrenciye tembih ediyorum hergün:)

Aman kimseyi sınıfta bırakayım falan deme bizim okulda bi hocanın 0 km Corollası nı berbat etmiş veletler ... :(

maşallah kazasız belasız bin

METSEL' Alıntı:
kazasız belasız kullanman dileğiyle, ama öğrencileri kendi menfaatine kullanmamalısın :)

o işin esprisi. nöbetçi öğrenci zaten sabahtan akşama kadar dışarda..bende tembih ediyorum,göz kulak ol diye...

Geri