- Konuyu Başlatan
Ynt: Bu da benim beyaz Leon
Dostum dikkatini çekerim ilk mesajım tanışma bölümünde "kendimi tanıtmak" oldu. Ki yine bu "ben geldim" mesajımda da kimlerin vesile olduğunu belirttim. Önce bir bak nereye ne yazmışım ondan sonra benim hakkımda "olay çıkaracak biri geldi" diye tepki vermeyi düşün. Maksadım polemik değil ve bu muhabbeti de daha fazla uzatmak değil ama bir şeyler yazılacaksa sanırım profilden kişinin yazmış olduğu mesajlar diye bir şık vardır oradan önce incelensin sonra yorum yapılsın.
eketen link' Alıntı:Arkadaşlar rocco forumuna döndürmeyelim. Bülent kanımca direkt başka marka aracın sahibi birşeyler yazınca tepki gösterdi. Bizim paylaştığımız diğer araçlarla ilgili olanlara da bizi bildiği için tepki vermiyor. Sanıyorum arkadaş Burçin abinin tavsiyesiyle geldim bu da benim aracım dese hoşgeldin e bağlardı. Açıkça bende sadece ilk mesajı gördükten sonra olay çıkaracak biri geldi diye tepki verirdim. Ama dediğim gibi bizden olan birirnin tavsiyesi ile ilk başta mesaj atmış olsa tepki görmezdi.
Dostum dikkatini çekerim ilk mesajım tanışma bölümünde "kendimi tanıtmak" oldu. Ki yine bu "ben geldim" mesajımda da kimlerin vesile olduğunu belirttim. Önce bir bak nereye ne yazmışım ondan sonra benim hakkımda "olay çıkaracak biri geldi" diye tepki vermeyi düşün. Maksadım polemik değil ve bu muhabbeti de daha fazla uzatmak değil ama bir şeyler yazılacaksa sanırım profilden kişinin yazmış olduğu mesajlar diye bir şık vardır oradan önce incelensin sonra yorum yapılsın.