Bu da benim beyaz Leon

Ynt: Bu da benim beyaz Leon

Merdo link' Alıntı:
Aybars araç 1.6 mı 1.4 mü

1,6 :( zaten asıl üye olma amacımda bir opc almak, Burçin abiden de duyunca siteyi fikir sahibi olmaktı paylaşımlardan. Kesmiyor bu bende görünüşüne ve içine geliştirmeler yapıyorum. :)

Merdo link' Alıntı:
Sen hedefi çok büyük tutmuşsun 1.6 Leon dan sonra Opc de devamlı sorun yaşarsın :D

Aşama aşama git ilk 1.4 falan dene sonra OPC :)

Şaka bir yana umarım hayırlısı olur ama Leon genede 1.6 sı çok berbat bir motoru olan bir araç değil.

Sen aracın dışıyla oynamışsın biraz duyduğum kadarıyla bodykitliler normallere göre ağır kalıyor ama senin aracın bir 1.6 Astra ile kapışmasını görmek isterim :)

:) 1,6 dan sonra opc farklı bir dünya olur ama denemeden bilinmez :) yalnız senin araç 1,6 115 liklerden mi ? eğer otomatikse aracın onunla başarılı bir tecrübem oldu ama yine de denerim. :)

Forumumuza  welllcommee sayın aybarsdnr.

konu açmıştım ama buradan da teşekkür ederim janjan :)

Aybars forumumuza hoşgeldin, keyifli forumlar diliyorum 045thumbsup

Allah kaza bela göstermesin. Gündüz çekilen resimlerdeki jantlar daha çok yakışmış sanki, güncel olan jantlar hangisi acaba?

teşekkür ederim..şuan çok kollu jantlar var üzerinde :)

Hos geldin , hangi bolumdesin yeditepede ?

Aybars hoşgeldin aramıza
Aybarsdan daha önce haberim vardı bu konuyu görmedim daha önce
Astra ağırlıklı bir forumuz zaten ama arkadaşımızın varsa tecrübe ve deneyimleri en azından bizlerle paylaşır
bunda sıkıntı yok, Gökhan'da da scirocco var oda sonuçta önceden astra sahibi idi
belki yarın birgün aybars da astra alır aramıza katılır, zaten astraya karşı ilgisi olmasa zaten başka forumlarda yerini alır
yarın birgün biz aracımızı satıp başka marka aldığımızda yine forumda tanıştığımız samimi arkadaşlarımızla forum sayesinde görüşeceğiz o yüzden konuyu uzatmaya gerek yok, ve bunun üzerine lütfen uzatmayalım konuyu
arkadaşımız hoşgeldi aramıza ...

Geri