Bu da benim dostum ;)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orcun20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bu da benim dostum ;)

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Allah herkesi korusun kaza bela göstermesin.Allah olmayana da versin olanlara da astradan vazgeçebilcek varsa daha iyilerini nasip etsin.

eraytly link' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız inşallah bu arada camlarda film var sanırım nereden yaptırdınız ?

öncelikle teşekkür ederim. Otomat'ta sordum 350 tl istediler pazarlık yaptım 250 tl ye düştüler 3m i. Tanıdığım vardı 2. sanayide akrabalarımın arabalarına da film yaptırdıgım oraya gittim.Resul diye bir arkadaş var o yaptı hatta camda çapak varmış o yüzden sol arka kapı filmini yaptıktan sonra değiştirdi. gayet memnunum.yanlar 1 numara arka 2 numara ama oldukça koyu gayet memnunum tavsiye ederim.

Bende yaptırmayı düşünüyorum beyaz araçlarda özellikle şart çok şık olmuş tekrar güle güle kullanın ;)

teşekkürler aynen aslında aracı denizlide kullanıcak olsaydım yanlar 2 arkasını 3 yapardım memleket oldugu ıcın her turlu pacayı kurtarırdım :) ancak istanbulda okuyorum pazar gidicem orda sıkıntı olmasın diye yanlar 1 arkasını 2 yaptırdım.beyaz astraya ozellıkle koyu cam fılmı cok ıyı gıdıyor

Orcun hayırlı olsun. Sen de otomattan almışsin anladığım kadarıyla. 1,3 dizel kaça maloldu? Cam filminin markası ne bu arada?

evet otomattan aldım 53e geldi.Lumardı sanırım.

teşekkür ederim size de allah kaza bela vermesin

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. beyazın zerafetiyle siyahın asaleti çok belirgin duruyor. 8)

Geri