Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Allah herkesi korusun kaza bela göstermesin.Allah olmayana da versin olanlara da astradan vazgeçebilcek varsa daha iyilerini nasip etsin.
öncelikle teşekkür ederim. Otomat'ta sordum 350 tl istediler pazarlık yaptım 250 tl ye düştüler 3m i. Tanıdığım vardı 2. sanayide akrabalarımın arabalarına da film yaptırdıgım oraya gittim.Resul diye bir arkadaş var o yaptı hatta camda çapak varmış o yüzden sol arka kapı filmini yaptıktan sonra değiştirdi. gayet memnunum.yanlar 1 numara arka 2 numara ama oldukça koyu gayet memnunum tavsiye ederim.
teşekkürler aynen aslında aracı denizlide kullanıcak olsaydım yanlar 2 arkasını 3 yapardım memleket oldugu ıcın her turlu pacayı kurtarırdım ancak istanbulda okuyorum pazar gidicem orda sıkıntı olmasın diye yanlar 1 arkasını 2 yaptırdım.beyaz astraya ozellıkle koyu cam fılmı cok ıyı gıdıyor